Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 718711
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 23 d’octubre de 2023, relatiu a l’aprovació de les bases que regeixen la concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca per a esportistes menorquins i/o residents a Menorca destacats pels seus mèrits esportius y la convocatòria corresponent a la temporada 2022-2023 (Exp. 2710-2023-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 725919

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/725919):

Primer. Beneficiaris.

Poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques que compleixin les condicions següents:

1. Ser esportista i destacat o d'elit i tenir, almenys, dotze anys durant la temporada expressada en la convocatòria.

2. Estar en possessió d'una llicència expedida o homologada per la federació balear o per la federació espanyola corresponent en la temporada esportiva que indica la convocatòria.

3. Haver realitzat l'activitat objecte de la subvenció dins la temporada esportiva especificada en la convocatòria.

4. Tenir, com a mínim, un dels mèrits esportius següents:

  • Formar part de la selecció espanyola.
  • Ser seleccionat per una de les diferents federacions esportives espanyoles d'una determinada modalitat esportiva per representar Espanya en alguna competició internacional durant la temporada vigent.
  • Estar classificat entre els vuit primers en els campionats/copes oficials d'Espanya d'una determinada modalitat esportiva durant la temporada esportiva a què es refereix a la convocatòria.
  • Estar classificat entre els dotze primers en els campionats/copes oficials d'Europa d'una determinada modalitat esportiva durant la temporada a què es refereix la convocatòria.
  • Estar classificat entre els setze primers en els campionats/copes oficials del món d'una determinada modalitat esportiva durant la temporada esportiva a què es refereix a la convocatòria.
  • Estar classificat entre els tres primers als Jocs biennals IIGA en una determinada modalitat esportiva.
  • Haver quedat, en el rànquing nacional, europeu o mundial elaborat en acabar la temporada de la convocatòria, entre els vuit, dotze o setze primers, respectivament.

En qualsevol cas, no poden accedir a la convocatòria:

1. Els esportistes en què recaigués sanció disciplinària esportiva de caràcter greu o molt greu; sanció administrativa en matèria esportiva de caràcter greu o molt greu, o sanció penal.

2. Els esportistes considerats professionals.

Segon. Objecte

L'objecte de la convocatòria és donar suport als esportistes menorquins que siguin residents a Menorca i que hagin destacat durant la temporada a què fa referència la convocatòria en esports individuals, així com als esportistes que estudien en centres de tecnificació esportiva i que resideixen fora de l'illa, i promocionar el paper de la dona en el món esportiu.

Tercer. Bases reguladores

La convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 23.10.2023.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 68.000 € (seixanta-vuit mil euros)

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

L'import màxim que podrà rebre un esportista és de 3.500 euros.

 

Maó, 8 de novembre de 2023

Per delegació del president, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (DP 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-7-2023)