Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 718664
Anunci extracte de l'aprovació de la convocatòria de subvencions a clubs, associacions i entitats esportives del municipi de Sa Pobla de l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 726660

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions. (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'objecte d'aquestes bases es regular la concessió de subvencions i ajudes econòmiques que atorga l'ajuntament de Sa Pobla amb la finalitat de promocionar i fomentar la pràctica de l'esport en aquest municipi.

Segon: Beneficiaris

Poden ser sol·licitants de les subvencions objecte d'aquesta convocatòria els clubs, associacions i entitats esportives, legalment constituïdes i reconegudes, que figurin inscrites en el Registre Municipal d'Associacions del municipi i  que:

1.- Contemplin en els seus estatuts la pràctica de l'activitat física i esportiva.

2.- Estar al corrent pel que fa a les obligacions tributàries, així com de les obligacions amb la TGSS, i no estar sotmeses a cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

3.- No poden acollir-se a l'ajuda les entitats en les quals concorre alguna de les prohibicions establertes en l'apartat 2 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, ni les entitats i associacions que no es trobin legalment constituïdes

4.- Complir amb la resta de requisits formals i materials previstes en aquesta convocatòria i la   normativa de subvencions aplicable.

5.- Queden exclosos expressament d'aquesta convocatòria:

 

a. Les Societats Anònimes Esportives, i els clubs que participin en lligues professionals.

 

6.- Cada entitat únicament pot presentar una sol·licitud per poder fer front a les diferents despeses originades de la pròpia activitat esportiva.

Tercer. Bases reguladores:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/60840241-e875-4e01-9189-3c4f4da394ff/

Quart. Import:

Durant l'exercici pressupostari 2023, es destina la quantitat de 26.000,00 euros a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2023.01.3410.48905.01.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de vint (20) dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

Sa Pobla, document signat electrònicament (13 de novembre de 2023)

El batle Biel Ferragut Mir