Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 718653
Resolució de la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, per la qual s’aprova la llista definitiva de l’aspirant que ha superat el concurs extraordinari de mèrits, per cobrir la plaça de personal laboral del grup B, tècnic/a titulat/ada de grau mitjà, disseny gràfic, del Consorci de Transports de Mallorca, i se li adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 19 de maig de 2022, el Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca va aprovar l'oferta pública d'acord amb el que preveuen les disposicions addicionals sisena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. El 22 de setembre de 2022, el Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca va aprovar les bases que regeixen el procés excepcional de selecció de personal mitjançant un concurs extraordinari de mèrits articulat pel procés d'estabilització que preveuen les disposicions addicionals sisena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre. Aquestes bases específiques es varen publicar en el BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022.

D'entre les places convocades (annex 1 de la convocatòria esmentada) es va recollir el lloc de treball com a personal laboral amb les característiques següents:

Categoria/especialitat

Grup

Illa

Nombre llocs

Unitat

Nom lloc

Tècnic/a, titulat/ada grau mitjà-disseny gràfic

B

Mallorca

1

Àrea d'operacions

Tècnic/a disseny gràfic

3. Atès el que recull el punt 8.2 de les bases, va finalitzar el termini que es preveu per a la presentació de sol·licituds per prendre part en la convocatòria i només es va presentar una sol·licitud dins el termini previst en el punt 8.2 esmentat abans.

4. El 17 de març de 2023, el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar la Resolució per la qual s'aprova la llista, amb caràcter provisional, de l'aspirant admès que ha sol·licitat participar en el concurs extraordinari de mèrits del procés selectiu excepcional d'estabilització convocat d'acord amb les bases específiques aprovades el 22 de desembre de 2022 pel Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca.

5. Una vegada finalitzat el termini previst en les bases específiques 9.2 i 10.2 de l'annex 2, juntament amb la publicació definitiva de la persona admesa, es va conformar una llista provisional de mèrits al·legats d'aquest procés selectiu excepcional d'estabilització.

6. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 18 d'abril de 2023 s'aprova la llista definitiva de la persona aspirant admesa que ha sol·licitat participar en el concurs extraordinari de mèrits del procés selectiu excepcional d'estabilització convocat d'acord amb les bases específiques aprovades el 22 de desembre de 2022 pel Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca.

7. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 18 d'abril de 2023, es va aprovar la llista provisional de mèrits al·legats en el concurs extraordinari de mèrits del procés selectiu excepcional d'estabilització convocat d'acord amb les bases específiques aprovades el 22 de desembre de 2022 pel Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca.

8. Mitjançant la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge de 19 de juny de 2023 s'aprova la llista informativa de l'ordre de l'aspirant d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació pel procés excepcional d'estabilització convocat per concurs extraordinari de mèrits, per cobrir la plaça de personal laboral del grup B del Consorci de Transports de Mallorca.

9. El 19 de juliol de de 2023, el Tribunal Qualificador ha revisat la documentació acreditativa dels mèrits requerits així com el compliment dels requisits de l'única persona aspirant que ha superat el procés selectiu del concurs i ha acordat elevar la llista provisional de puntuacions de la persona aspirant que ha superat el procés selectiu del concurs, en els termes següents:

Categoria/especialitat: tècnic titulat grau mitjà-disseny gràfic

Grup: B

Illa: Mallorca

Unitat: Àrea d'Operacions

Nom lloc: tècnic disseny gràfic

 

Nom i llinatges

DNI

Puntuació

Cristòfol Amengual Nicolau

***2323**

85,50

10. El 4 d'octubre de 2023, el Tribunal Qualificador, atès que no hi ha hagut cap al·legació a la llista provisional, ha acordat elevar en els mateixos termes la llista definitiva de puntuacions de la persona aspirant que ha superat el procés selectiu del concurs. Aquesta llista es va publicar el 5 d'octubre d'enguany, d'acord amb el que recull el punt 5.1 de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

3. L'Acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca de 19 de maig de 2022 que va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral de CTM.

4. L'Acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca de 22 de desembre de 2022 que va aprovar el procés excepcional d'estabilització convocat per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del personal laboral del Consorci.

5. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

7. Les bases específiques de la convocatòria (annex 2) estableixen en el punt 16.1 que, d'acord amb la proposta del Tribunal, el conseller de Mobilitat i Habitatge (actualment, la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat) ha de dictar una resolució que aprovi les llistes d'aspirants que hagin superat el concurs extraordinari de mèrits per a les diferents categories i que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis del CTM. Aquesta resolució ha de contenir l'adjudicació del lloc de feina.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la llista definitiva de l'aspirant seleccionat que ha superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir la plaça de personal laboral de la categoria/especialitat de tècnic titulat de grau mitjà-disseny gràfic, per l'illa de Mallorca (grup B, lloc tècnic disseny gràfic).

2. Adjudicar a Cristòfol Amengual Nicolau, amb DNI ***2323**, el lloc de treball del grup B inclòs en l'oferta pública d'estabilització per cobrir places de personal laboral aprovada per l'Acord del Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca de 22 de desembre de 2022, en els termes prevists en l'annex.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de CTM.

4. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB aquesta Resolució, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

5. Abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. En cas que faci alguna activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la signatura del contracte, per tal que l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en la seu electrònica, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en la seu electrònica, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 13 de novembre de 2023

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat Marta Vidal Crespo)

 

ANNEX Adjudicació del lloc de treball a la persona aspirant que ha superat el concurs extraordinari de mèrits de tècnic/a titulat/ada grau mitjà-disseny gràfic grup B, lloc tècnic disseny gràfic, Unitat Àrea d'Operacions

 

Grup B Mallorca

Tècnic/a titulat/ada grau mitjà-disseny gràfic, Mallorca, grup B, lloc tècnic disseny gràfic, Unitat Àrea d'Operacions

Nom i llinatges

DNI

Puntuació

Cristòfol Amengual Nicolau

***2323**

85,50