Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 718565
Anunci aprovació provisional de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per recollida de residus, punt verd i transport de residus sòlids urbans i de l'ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre bens immobles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la sessió plenària ordinària  que va tenir lloc el dia 9 de novembre de 2023, per majoria de 3/4 dels membres de la corporació municipal, es va adoptar dos acords d'aprovació provisional de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per recollida de residus, punt verd i transport de residus sòlids urbans i de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre bens immobles.

Als efectes del que disposa l'article 17.2. del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, que aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es posa en coneixement general que, a l´oficina de Secretaria-Intervenció d'aquest Ajuntament, romandrà a disposició del públic, per un termini de trenta dies hàbils des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, els expedients administratius referits als assumptes abans indicats; i que, els interessats que estiguin legitimats, segons l'article 18 de la norma citada, podran examinar dits expedients i presentar les al·legacions que considerin oportunes, en el termini d'exposició pública ja esmentat.

Si no hi ha al·legacions, els esmentats acords es consideraran definitius. Si hi ha al·legacions, el Plenari de l'Ajuntament aprovarà els acords definitius procedents, resolent abans les al·legacions presentades i aprovant la redacció definitiva de les ordenances en qüestió.

 

Petra, data a la signatura (14 de novembre de 2023)

El batle Salvador Femenias Riera