Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 711270
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de rectificació d’errades de la Resolució de data 25 de maig de 2023 per la qual s’aprova la convocatòria per constituir, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, borses de personal funcionari de carrera per cobrir places de funcionari dels cossos generals de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel sistema de de nomenament provisional per a millora de l’ocupació (BOIB núm. 69, de 25 de maig)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 25 de maig de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 69 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la Direcció Gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública, per la qual es convoca un procés selectiu per constituir, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, borses de personal funcionari de carrera per cobrir places de funcionari dels cossos generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel sistema de nomenament provisional per a millora de l'ocupació.

2. S'ha observat una errada material en l'Annex I, base número 14.2, de l'esmentada convocatòria.

3. En concret, on diu: « les persones aspirants que figurin a la llista de requeriments disposaran del mateix termini improrrogable de deu dies hàbils per solucionar les deficiències advertides», hauria de dir: « les persones aspirants que figurin a la llista de requeriments disposaran del mateix termini improrrogable de cinc dies hàbils », atès que el paràgraf anterior fa referència a que les persones aspirants disposaran d'un termini de 5 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la llista provisional de puntuacions, per al·legar les rectificacions que considerin pertinents sobre la valoració de mèrits.

4. Per això, atenen l'error material esmentat, s'han de modificar les bases en el sentit d'establir cinc dies hàbils com a termini que tenen els aspirants per solucionar les deficiències advertides a la valoració provisional de mèrits.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius, correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'errada advertida, en els termes que estableix l'annex de la present Resolució, detectada a l'annex 1, base número 14.2, de la resolució de convocatòria.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'Administració de la CAIB.

 

Interposició de Recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (10 de novembre de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

  • En l'apartat 2 de la base número 14 (Publicació de les valoracions), de l'annex 1

On diu:

“Les persones aspirants que figurin a la llista de requeriments disposaran del mateix termini improrrogable de deu dies hàbils per solucionar les deficiències advertides“.

Hi ha de dir:

“Les persones aspirants que figurin a la llista de requeriments disposaran del mateix termini improrrogable de cinc dies hàbils per solucionar les deficiències advertides“.