Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 705827
Aprovació de la provisió del lloc de treball de Subinspector en Cap de la Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia núm. 1505 amb data 9/11/2023 s'ha aprovat la provisió del lloc de treball de subinspector en cap de la Policia Local de l'Ajuntament des Castell, que ocuparà el funcionari Emilio José Llabrés Carretero, amb DNI 41****74A.

La qual cosa feim pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995 de 10 de març.

El termini de presa de possessió començarà a comptar a partir de l'endemà de la data de cessament, que s'haurà d'efectuar dins els tres dies hàbils següents a la publicació de la resolució del procediment en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici que l'Ajuntament de Maó, on presta serveis el funcionari nomenat, difereixi el cessament, per necessitats del servei.

 

En la data de la signatura electrònica (10 de novembre de 2023)

El batlle de l'Ajuntament des Castell Jose Luis Camps Pons