Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 702646
Proposta nomenament personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia 2023-0891 de data 9 de novembre de 2023 es va resoldre aprovar la llista d'aspirants que han obtingut la major puntuació i que han de ser nomenades personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1, així com publicar la resolució al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i requerir la documentació establerta a la convocatòria, per la qual cosa es fa públic l'esmentat acord i el text íntegre:

DECRET DE BATLIA

Antecedents

Per Decret de Batlia 2023-0351, de 27 d'abril de 2023, es va resoldre aprovar les bases reguladores del procediment selectiu, mitjançant concurs oposició, pel torn lliure, de dues places de l'escala de l'administració general, subescala administrativa, personal funcionari de carrera, grup C, subgrup C1, incloses a l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2021 i 2023., les quals foren publicades al BOIB núm. 55, de 29 d'abril de 2023. La convocatòria es va publicar en el BOE núm. 121, de 22 de maig de 2023.

Atesa l'acta de la sessió del tribunal qualificador de data 8 de novembre de 2023, de qualificació final i valoració del concurs-oposició, que proposa el nomenament com a funcionàries de carrera a favor de les dues aspirants que han obtingut la major puntuació.

Atès que l'esmentada acta ha estat publicada en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

En virtut de les competències atribuïdes per la vigent normativa de règim local i la base novena de la convocatòria, RESOLC:

PRIMER.- Aprovar, a proposta del tribunal selectiu, la llista d'aspirants que han obtingut la major puntuació i que han de ser nomenades personal funcionari de carrera, escala Administració General, denominació administratiu, grup C, subgrup C1:

Posició

Llinatges i nom

DNI

Total

1

LLINÀS FONT, MARINA

***9279**

74,330

2

GAYÀ DURAN, AINA MARIA

***3692**

71,623

SEGON.- Publicar la present resolució al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i d'acord amb el que s'estableix a la base novena de la convocatòria, requerir als aspirants proposats per a que presentin en el Registre General de l'Ajuntament o en qualsevol altre de les formes legalment previstes, dins el termini de 10 dies hàbils següents a la publicació de la proposta, els documents acreditatius següents:

  • Document Nacional d'Identitat o del passaport en vigor, per als espanyols. Els nacionals d'estats membres de la Unió Europea o d'un altre Estat part en l'Acord sobre l'espai econòmic europeu hauran de presentar fotocòpia adverada del document nacional d'identitat del seu país acompanyat del NIE. Els nacionals d'altres estats amb permís de residència de familiar de ciutadà de la Unió, hauran d'aportar la targeta de residència de familiar de ciutadà de la Unió Europea. Els nacionals d'altres estats hauran de presentar la targeta d'estranger.
  • Títol exigit o certificació acadèmica que acrediti que té cursats i aprovats els estudis necessaris per a l'obtenció del títol corresponent.
  • Certificat mèdic acreditatiu de posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.
  • Declaració jurada o promesa que no ha estat mai separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.

En el cas que l'aspirant proposat no reuneixi els requisits exigits, o no els acrediti en el termini establert, la Batlia acordarà la seva exclusió i procedirà a proposar el nomenament de l'aspirant següent per ordre de puntuació en el concurs-oposició que hagi superat la fase d'oposició (dos exercicis), si n'hi hagués, d'acord amb l'anterior proposta del Tribunal.

Tot això sense perjudici de la responsabilitat en què hagi incorregut l'aspirant exclòs per falsedat en la sol·licitud inicial. En cas que no existís cap més aspirant que hagués superat la fase d'oposició per cridar, es declararia deserta la convocatòria per dita plaça.

Així ho mana i signa la batlessa, Margalida Fullana Arrom, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document. I jo, Ariadna Casablanca García, com a secretària, ho signo als únics efectes de donar fe de la data i que la signatura s'ha fet mitjançant identificació digital, sense que respongui del seu contingut.

 

Algaida, document signat electrònicament (9 de novembre de 2023

La batlessa Margarita Fullana Arrom)

 

«Contra aquesta resolució que esgota la via administrativa es poden interposar, alternativament, el recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Tribunal que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació del present acord.

b) Recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que ha dictat aquesta resolució, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»