Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 699706
Convocatòria de Junta General Ordinària de la Comunitat de Regants de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present es dona publicitat a l'Edicte de convocatòria de la Junta General ordinària de la Comunitat de Regants de Porreres, emès pel seu president el dia 2 de novembre de 2023.

Edicte Municipal de convocatòria de Junta General Ordinària de la Comunitat de Regants de Porreres.

Als efectes que estableix l'article 81 del Reial decret legislatiu 1/2001, pel qual s'aprova el text refós de la Llei d'Aigües, i en compliment del que regula l'article 218 del Reglament del Domini Públic Hidràulic, Don Joan Mora, com a president de la Comunitat de Regants de Porreres, convoca a tots els interessats a assistir i participar en la Junta General Ordinària que tindrà lloc a les 20,00 hores a Porreres, en el domicili de la Comunitat situat en C/ Cooperativa 29, d'aquest municipi, el dia 4 de desembre de 2023, amb el següent,

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta anterior.

2. L'examen de la Memòria i aprovació dels Pressupostos de despeses i ingressos de la Comunitat i el dels comptes anuals, presentats tots dos per la Junta de Govern.

3. Explicació de l'estat del Projecte inicial de "MODERNITZACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL REGADIU A partir de L'OPTIMITZACIÓ DE LES AIGÜES REGENERADES A PORRERES-FELANITX (MALLORCA-ILLES BALEARS)", així com les seves modificacions i finançament.

4. Precs i preguntes.

 

Porreres a data de signatura electrónica (3 de novembre de 2023)

La alcaldesa Francisca Mora Veny