Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 697873
Resolució del director general del Servei de Salut per la qual es rectifica la Resolució de la consellera de Salut per la qual s’adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de subdirector/subdirectora d’Infermeria d’Atenció Hospitalària de la Gerència de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, amb contracte d’alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985, d’1 d’agost

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 10 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 138 la Resolució de la consellera de Salut per la qual es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió del lloc de feina de subdirector/subdirectora d'infermeria d'Atenció Hospitalària de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, amb contracte d'alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost.

2. En data 24 d'octubre de 2023 es va reunir la Comissió d'Avaluació a fi d'examinar les sol·licituds presentades i avaluar els aspirants. D'acord amb el que es desprèn de l'acta de la reunió, per cobrir el lloc convocat es va presentar una sol·licitud en el termini establert legalment i es va elevar a la Direcció General del Servei de Salut perquè resolgués la designació final, atesa la responsabilitat i la confiança especial que es requereix en les designacions pel sistema de lliure designació.

3. En data 2 de novembre es publicà la Resolució de la consellera de Salut per la qual s'adjudicà a la senyora Rocío Barrios Maqueda, el lloc de feina de subdirectora d'Infermeria d'Atenció Hospitalària de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, amb contracte d'alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost.

4. Finalment, es considera convenient rectificar la redacció del punt 6 de l'apartat «Fets» de la convocatòria i que conté informació relacionada amb els coneixements professionals de la senyora Barrios Maqueda.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar el punt 6 de l'apartat «Fets» de la convocatòria, en relació amb la formació professional de la senyora Rocío Barrios Maqueda.

Allà on diu:

La senyora Barrios Maqueda també és diplomada en Infermeria i compta, entre d'altres títols, amb un màster en Ciències de la Infermeria i un doctorat en Salut Global.

ha de dir:

La senyora Barrios Maqueda també és diplomada en Infermeria i compta, entre d'altres títols, amb un màster en Ciències de la Infermeria i un doctorat en Salut Global en curs. 

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent. 

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, (signat electrònicament: 7 de novembre de 2023)

 El director general del Servei de Salut  Javier Ureña Morales  Per delegació de conseller de Salut, Família i Benestar Social  BOIB núm. 141, de 27/09/2012)