Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 695459
Resolució del director general de Personal Docent de 6 de novembre de 2023 mitjançant la qual es modifica, atesa l’estimació d’un recurs, la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de juny de 2023 per la que es fan publiques les llistes definitives d’aspirants seleccionats que han superat el procés selectiu d’estabilització mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés als cossos docents a les Illes Balears, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de juny de 2023 va publicar les llistes definitives d'aspirants seleccionats que han superat el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés als cossos docents a les Illes Balears, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de novembre de 2022 (BOIB núm. 90, de 4 de juliol), modificada per la Resolució del director general de Personal Docent de dia 29 d'agost de 2023, per la Resolució del director general de Personal docent de dia 21 de setembre de 2023 i de dia 3 d'octubre de 2023.

El senyor Carlos Martí Miñana va resultar seleccionat mitjançant aquest procediment a les Illes Balears per l'especialitat de Pedagogia Terapèutica del cos de Mestres.

Mitjançant Resolució de dia 24 d'octubre de 2023, de la Direcció General de Personal Docent, de la Conselleria d'Educació, Universitat i Ocupació, de la Generalitat Valenciana, s'estima el recurs interposat pel senyor Martí contra la Resolució d'1 d'agost de 2023, de la Direcció General de Personal Docent, per la que es publiquen actualitzades les llistes definitives de persones seleccionades en el procediment selectiu extraordinari d'estabilització per a l'ingrés, mitjançant concurs de mèrits, a cossos docents no universitaris, convocat per Ordre 66/2022, de 15 de novembre, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, i es modifica la Resolució d'1 d'agost de 2023 esmentada en el sentit d'incloure al senyor Carlos Martí Miñana com seleccionat per l'especialitat de Pedagogia Terapèutica del cos de Mestres. Així mateix, aquesta Resolució procedeix a assignar provisionalment al senyor Martí un lloc de feina en el CEIP Xaló d'Alacant com a funcionari de carrera, amb efectes administratius d'1 de setembre de 2023.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar, d'acord amb el recurs administratiu estimat, la Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 de juny de 2023 en el sentit d'excloure al senyor Martí com a seleccionat per l'especialitat de Pedagogia Terapèutica del cos de Mestres a les Illes Balears, atès que ha obtingut destinació com a funcionari de carrera del cos de Mestres a la Comunitat Valenciana amb efectes administratius d'1 de setembre de 2023.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (6 de novembre de 2023)

El director general de Personal Docent Salvador Ruiz Borrás Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm. 124, de 7/09/2023)