Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 695442
Notificació i citació a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu procediment ordinari núm. 631/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunicam, a l'efecte de notificació i citació a termini, d'acord amb l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i sobre la base del requeriment fet pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, que el senyor Miguel Ángel Cueves Pastor ha interposat recurs contenciós administratiu, procediment ordinari núm. 631/2023, contra la Resolució de la directora general de Personal Docent de data 29 de juny de 2023 per la qual s'aproven i es fan públiques les llistes definitives d'aspirants seleccionats que han superat el procés selectiu d'estabilització, mitjançant el sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés als cossos docents a les Illes Balears, convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de data 3 de novembre de 2022.

En conseqüencia, es cita a termini a tota persona interessada perquè pugui comparèixer i personar-se davant aquest jutjat en el termini de nou dies, mitjançant procurador amb poder suficient i subscrita per lletrat. Igualment s'informa de que en cas de personar-se transcorregut el termini indicat es considerat com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que, de no personau-se oportunament continuaràn els tràmits d'aquest procediment, sense que sigui necessari notificació de cap mena.

 

(Signat electrònicament: 6 de novembre de 2023

El director general de Personal Docent Salvador Ruiz Borrás)