Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 694766
Servei de Mercats. Aprovació provisional del cens de peticionaris de llocs de venda vacants als mercats municipals temporals no artesanals de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La regidora de l'Àrea delegada d'Economia, Comerç, Autònoms, Sanitat, Consum, Mercats i Fires, per delegació de la Batlia, el 6 de novembre de 2023 amb número AJT202319870, va dictar el següent Decret:

PRIMER. Ratificar el contingut de la Provisió de Batlia de 3 d'agost de 2023 que estableix els termes i condicions per a la renovació, amb efectes de 31/12/23, del cens de peticionaris de llocs de venda vacants als mercats municipals temporals no artesanals, conformement amb les previsions contingudes al Títol I de les vigents Normes i  Barems dels Mercats Municipals Temporals.

SEGON. Aprovar provisionalment, amb referència a 31 de desembre de 2023, la renovació del cens de peticionaris de llocs de venda vacants als mercats municipals temporals no artesanals de Pere Garau, Son Ferriol, Santa Catalina (Soler), S'Arenal, Can Pastilla, La Vileta (Pl Tarent), Es Coll den Rabassa, Rafal Nou, Son Fuster – professional i Meravelles agrupat per mercats en funció de la línia de venda sol·licitada, i que comprèn, entre d'altres dades, la puntuació obtinguda segons circumstàncies personals i professionals manifestades pels sol·licitants, amb subjecció als termes i condicions taxats a la Provisió de Batlia de de 3 d'agost de 2023, en connexió amb el Títol I de les vigents normes i barems dels mercats municipals temporals.

El cens tindrà vigència des del 31 de desembre de 2023 fins al 31 de desembre de 2025. S'adjunta com Annex I d'aquest decret i en forma part íntegra.

TERCER. Exposar el Cens al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament i publicar al BOIB i a la web municipal la comunicació d'aquesta exposició perquè qualsevol interessat pugui presentar en el termini màxim de 15 dies, comptadors des del dia següent a la publicació, les reclamacions o al·legacions que estimi adients.

El cens s'entendrà definitivament aprovat si, transcorregut l'esmentat termini, no es presentàs cap al·legació o reclamació.

QUART. Adoptar les mesures administratives oportunes per a l'eficàcia d'aquesta resolució.”

El que es publica per a general coneixement i a l'efecte de la presentació d'al·legacions o reclamacions en el termini de quinze dies, comptats des de l'endemà al de la publicació del present anunci. L'Annex es podrà consultar de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores a les dependències del Servei de Mercats, Plaça de l'Olivar, 4, 3a planta.

 

Palma, 7 de novembre de 2023

La cap del Servei de Mercats (Catalina Beltrán Rigo)