Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 694235
Extracte de la Convocatòria d’una beca per a la formació pràctica d’estudiants a la Finca Can Marines que cursen cicles formatius de la família agrària en centres de formació professional de l’illa d’Eivissa, per a l’any 2023-2024, aprovada pel Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en data 30 d’octubre de 2023. Identificador BDNS núm. 725027

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que s'estableix a l'article 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), el text de l'extracte de la convocatòria d'una beca per a la formació práctica d'estudiants a la Finca Can Marines que cursen cicles formatius de la família agrària en centres de formació professional de l'illa d'Eivissa, per a l'any 2023-2024, remés a la Base de Datos Nacional de Subvenciones (BDNS), es el següent:

Extracte de la Convocatòria d'una beca per a la formació pràctica d'estudiants a la Finca Can Marines que cursen cicles formatius de la família agrària en centres de formació professional de l'illa d'Eivissa, per a l'any 2023-2024

1.Objecte

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió d'una beca de formació pràctica en matèria d'agricultura adreçada als estudiants que cursen cicles formatius de grau mitjà o superior de la família agrària en centres de formació professional de l'illa d'Eivissa, a la Finca Can Marines del Consell Insular d'Eivissa; amb la finalitat de donar suport al relleu generacional en el sector primari, promovent la transferència de coneixements i l'accés a formació pràctica, principalment a joves i futurs professionals agraris.

2. Característiques de l'activitat a realitzar

La persona becària realitzarà diferents operacions auxiliars en cultius agrícoles, a hivernacles o en zones verdes seguint les instruccions dels superiors o aquelles que marqui el pla de treball, i complint les mesures de prevenció de riscos laborals, qualitat i protecció del medi ambient.

Les pràctiques es duran a terme a la Finca Experimental Can Marines, amb l'horari: vint-i-set hores i mitja (27,5) setmanals, de dilluns a divendres; i durada: per un període màxim d'un any sempre que hi hagi crèdit suficient reflectit al Pressupost General del Consell Insular en l'any en curs.

L'encarregat agrícola o capatàs de la Finca Can Marines serà l'encarregat de planificar la formació de les diferents tasques en funció de l'època i cultius, així com supervisar el funcionament òptim dels treballs i atendre el seguiment de la formació del becari.

3. Dotació de la beca i consignació pressupostària

La beca tendrà una dotació màxima total d'11.916 € bruts, quantitat que es pagarà a la persona beneficiària de la beca en 12 mensualitats de 993 € bruts/mes. A aquesta quantia mensual se li aplicaran els descomptes i les retencions legals vigents, incloses les cotitzacions a la Seguretat Social que corresponguin.

El pagament d'aquesta beca respecte de les mensualitats corresponents a l'any 2023 s'imputaran a l'aplicació pressupostària 4100.45101 del Departament d'Agricultura, on hi ha destinada la quantitat de 24.000,00 € per aquest concepte, corresponent al Pressupost general de l'any 2023 del Consell Insular d'Eivissa; el pagament de les mensualitats restants corresponents a l'any 2024 s'imputaran a la referida aplicació pressupostària sempre que hi hagi crèdit suficient per a l'esmentada beca reflectit al Pressupost general per a l'any 2024 d'aquesta Corporació.

4. Sol·licituds i documentació

Les sol·licituds es formalitzaran mitjançant la instància normalitzada de l'annex de la convocatòria, amb els documents que s'hi indiquen, en el termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com el seu extracte.

Les sol·licituds es resoldran en un termini màxim d'un mes des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB, pel president d'aquesta Corporació.

El sistema de selecció serà el de concurrència competitiva.

Totes les notificacions així com la resolució de l'expedient de concessió o denegació de l'ajuda es realitzaran a través de la seua publicació a la Seu Electrònica del Consell Insular d'Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es).

5. Òrgan instructor

L'òrgan competent per instruir el procediment és la Secció d'Agricultura del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí.

6. Obligacions de la persona beneficiària

1.Reunir els requisits i complir les condicions establertes per a la concessió i el gaudi de la beca.

2. Realitzar l'activitat formativa que fonamenta la concessió d'aquesta beca.

3. Elaborar un informe mensual, en el qual expliquen les tasques que s'han dut a terme durant aquest període, amb el vistiplau del capatàs de la finca.

7. Forma de justificació i pagament

La justificació es realitzarà mitjançant la presentació davant del capatàs de la Finca Can Marines dels informes mensuals referits a la base quinzena de la convocatòria, el quals serviran per al pagament de la beca.

 

Eivissa, 7 de novembre de 2023

La tècnica d'administració general del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí Mª José Cardona Muñoz