Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 692819
Acord de Ple d'aprovació definitiva de la desafectació del bé de domini públic tram del camí de Caubet d'una superfície de 128m2

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 43.3 i 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, es publica al BOIB el següent acord que literalment diu:

Expedient núm.: 2017/2018

Acord Ple

Procediment: Alteració de Béns

ACORD DE PLE

Considerant que, per Provisió de Batlia de data 18 de juny de 2018, es va iniciar expedient relatiu a la desafectació del ben «TRAM CARRER CAMÍ DE CAUBET»  propietat d'aquest Ajuntament, canviant la seva qualificació de bé de domini públic a ben patrimonial.

Considerant que, amb data 19 de juny de 2018, es va emetre informe de Secretaria en relació amb el procediment i la Legislació aplicable per dur a terme la desafectació del ben de domini públic referenciat.

Considerant que, amb data 19 de novembre de 2019 es va emetre informe pels Serveis Tècnics sobre l'oportunitat o necessitat de la desafectació del ben moble, segons la Legislació vigent.

Vist que en data 19 de maig de 2021, el Ple de la Corporació va prendre l'acord d'aprovar inicialment la des desafectació del bé de domini públic tram del camí de Caubet d'una superfície de 128m2, en compliment del CONVENI PERMUTA TERRENYS PER CONDICIONAMENT D'UN TRAM DEL CAMÍ DE CAUBET - BUNYOLA firmat el 24 de maig de 2018, passant de bé de domini públic a bé patrimonial.

Donat que, en data 05 Juny de 2021 es va publicar dit acord al BOIB núm. 74 i també es va publicar dit acord al tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest ajuntament, sense que es presentessin Al·legacions.

I vist l'Informe de Secretaria que determina que correspon al Ple de l'Ajuntament acordar l'alteració de la qualificació jurídica dels béns, previ expedient en el qual es motivi la seva oportunitat o necessitat, amb el vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la Corporació, es proposa al Ple l'adopció del següent,

ACORD

PRIMER. Aprovar defintivament la desafectació del bé de domini públic tram del camí de Caubet d'una superfície de 128m2, en compliment del CONVENI PERMUTA TERRENYS PER CONDICIONAMENT D'UN TRAM DEL CAMÍ DE CAUBET - BUNYOLA firmat el 24 de maig de 2018, passant de bé de domini públic a bé patrimonial.

SEGON. Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://bunyola.sedelectronica.es].

TERCER. Notificar el present acord als interessats, signants de l'esmentat Conveni, pel seu coneixement, i efectes pertinents.

 

(Signat electrònicament: 6 de novembre de 2023

El batle president Juan Antonio Riera Llabrés)