Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 680003
Anunci de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia per a l’obertura del tràmit d’informació pública sobre la sol·licitud d’autorització administrativa del projecte d’autoconsum fotovoltaic sense excedents Carrefour Palma de 625 kWn ubicat sobre la coberta d’un centre comercial al carrer General Riera, 152 de Palma (AU-04413/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal•lacions d'energia elèctrica, i la Llei 13/2012, de 20 de novembre, de mesures urgents per a l'activació econòmica en matèria d'indústria i energia, noves tecnologies, residus, aigües, altres activitats i mesures tributàries, se sotmet a informació pública la petició de CENTROS COMERCIALES CARREFOUR S.A. per donar compliment al procediment previst per a l'autorització administrativa, les característiques principals del qual s'indiquen a continuació:

Denominació: CARREFOUR PALMA

Situació: carrer General Riera, 152 de Palma

Dades tècniques:

- Tipus: autoconsum fotovoltaic sense excedents

- 1.980 panells solars de 385 Wp cadascun. Potència total de pic de 762,3 kWp.

- 5 inversors de 125 kW. Potencia instal•lada de 625 kWn.

La qual cosa es fa pública perquè el projecte de la instal•lació assenyalada es pugui examinar a:

— La pàgina web de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic <http://energia.caib.es>.

— El Portal de Transparència <https://www.caib.es/sites/transparencia>.

I s'hi puguin formular, al mateix temps, les al•legacions que es considerin pertinents, en el termini de trenta dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (22 d'octubre de 2023)

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm. 103, de 22/07/2023)