Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 687547
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-3903/2021

CABRERA CORRIA, LISYENIA

***8152**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat per el sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant i certificat d'empadronament actual per a acreditar la residència a les Illes Balears. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud degudament emplenat i signat per el sol·licitant. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3904/2021

AMENGUAL BIBILONI, ANTONIO

***9743**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada i signada pel sol·licitant i s'ha d'indicar el total de l'ajut sol·licitat. Es necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal presentar el document 5 segellat per l'empresa instal·ladora i pel sol·licitant. Cal indicar el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada per el sol·licitant. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada per el sol·licitant.

MOVESIII-3905/2021

GALMES AMENGUAL, SEBASTIA

***7139**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-3906/2021

RIBAS MONJO, MIGUEL

***7374**

El document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar o l'exempció de pagament del IVTM. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3907/2021

FILLS GERMANS MATEU SL

***4552**

Falta el DNI del representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Falta el CIF i les escriptures de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta emplenar la potència (kW) i falta la signatura del representant de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-3909/2021

KNEF CONSULTING SL

***2507**

En el document 1 cal emplenar degudament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant". Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3911/2021

RAMIREZ PEREZ, JULIAN ROBINSON

***7126**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR.

MOVESIII-3913/2021

BERNAL SNATANTON, FRANCISCO JAVIER

***7327**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3914/2021

PH MALLORCA ORADA VILLAS, S.L

***3959**

La raó social de les escriptures presentades no coincideix amb la del CIF ni la del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. En el pressupost no queda clar el model de vehicle que es vol adquirir.

MOVESIII-3915/2021

PEREZ PERIS, ANDRES

***4629**

Al document 8 falta una pàgina.

MOVESIII-3918/2021

MATAMOROS ROSALES, XAVIER

***2127**

Cal aportar DNI del sol·licitant. En el document 5 s'indica que la potència es de 7kW i al pressupost de 7.4kW. Aclarir aquesta divergència i falta la firma del representant legal de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-3922/2021

MOLL TRIAY, PEDRO GASPAR

***9786**

En el document 1 s'indica que és autònom i que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. Falta el document 4: declaració de mínimis. En el document 5 l'emplaçament que apareix no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Al document 5 cal indicar el tipus de connectors i falten les coordenades UTM.

MOVESIII-3924/2021

MORENO MUÑOZ, JESÚS FRANCISCO

***1913**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud degudament signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar certificat d'empadronament actual per a acreditar la residència a les Illes Balears. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el pressupost a nom del sol·licitant de l'ajut. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3925/2021

RPCHARGER SL

***5691**

En el document 1 s'indica que és una empresa, però que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

MOVESIII-3927/2021

EMAYA

***0000**

Falta document DACI. Cal aportar els pressuposts/factures dels vehicles que es volen adquirir, els quals han d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falten 3 permisos de circulació dels vehicles a desballestar.

MOVESIII-3928/2021

BERNAT PELAEZ, JOAN JOSE

***6563**

Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'una empresa ó persona física ja que ha marcat el punt 4 de de la declaració responsable del document 1. Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada.            

Cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'un autònom. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l Agència Estatal d Administració Tributària. Cal aportar el document 4 degudament emplenat i signat. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3931/2021

PEREZ ALONSO, ROSARIO

***6462**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar el certificat d'empadronament. El document ha d'anar signat manual o digitalment amb una signatura verificable i no ser una imatge inserida.

MOVESIII-3932/2021

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

***0450**

Cal aportar DNI del representant legal. Cal aportar CIF. El pressupost/factura ha d'estar a nom del sol·licitant de l'ajuda. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar l'exempció del pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-3935/2021

ALOMAR FERRAGUT, RAFAEL

***0240**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1 afegint també l'ajut sol·licitada pel punt de càrrega. És necessari acreditar l'empadronament en municipi de menys de 5000 habitants per incrementar la quantia de l'ajut amb un 10%. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Cal aportar el pressupost del Punt de càrrega. Cal presentar el document 5 degudament emplenat i signat pel sol·licitant i per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3938/2021

MANUEL ZIEGLER

X1819506E

La signatura digital s'ha de poder verificar. Cal aportar el certificat d'empadronament. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada pel sol·licitant.  

MOVESIII-3939/2021

TORRENS SANSÓ, GASPAR JOSÉ

***0802**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir.

MOVESIII-3940/2021

SUASI MESTRE, MARC

***3806**

Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat pel sol·licitant i la empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8) degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3950/2021

INMOMYM, S.L.

***2199**

Falta CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3953/2021

PEREZ PULIDO, CARLOS

***4721**

La signatura de la sol·licitud no coincideix amb la del DNI del sol·licitant i cal aclarir aquesta divergència. És necessari presentar el pressupost de la implantació de la infraestructura de recàrrega. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada pel sol.licitant. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada pel sol·licitant.

MOVESIII-3955/2021

RENAULT ESPAÑA COMERCIAL S.A.

***3291**

Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3956/2021

SL, ONE PALMA SUPER YACHT SERVICE

***9477**

Falta DNI/NIE del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 cal emplenar degudament els apartats "Dades de l'empresa instal·ladora","Dades programa 2" i falta la firma de l'empresa instal·ladora. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3957/2021

GARCIA SAA, VANESSA

***3236**

El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 5 falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-3958/2021

MARINES 2001, CB

***7541**

Falta CIF de l'empresa. El pressupost ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. S'ha de poder identificar la ubicació de la infraestructura de recàrrega.

MOVESIII-3959/2021

CAÑELLAS MURCI, JUAN ANTONIO

***9981**

Cal aportar còpia del DNI per ambdues cares. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3960/2021

ELECTRICA MORAGUES SL

***8244**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa.

MOVESIII-3962/2021

JUAN MOISES RECHE RUIZ

***3992**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3965/2021

ADROVER RIGO, ISABEL

***0209**

La sol·licitud està a nom d'una persona física (autònom), però el pressupost i la descripció del projecte del tràmit telemàtic indiquen que és per a una empresa. Aclarir aquesta divergència. En cas de ser per a una empresa, seria necessari modificar el document 1 de la sol·licitud. En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3967/2021

TOMAS GALMES, ALBERTO

***4312**

El número de compte bancària que apareix en el document 1 no coincideix amb el de tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-3970/2021

GARCIAS FERNANDEZ, JUAN JOSE

***3033**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR.

MOVESIII-3971/2021

CEO BALCAT D'INICIATIVA SOCIAL SLU

***5442**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa.

MOVESIII-3972/2021

CABANELLAS TORROBA, CARLOS TOMAS

***3922**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d‘acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

MOVESIII-3974/2021

BAHIA DE LAS ISLAS SL

***1346**

Cal aportar CIF de l'empresa amb la denominació o raó social actual.

MOVESIII-3975/2021

LOPEZ LOPEZ, FRANCISCO MANUEL

***5778**

En el document 1 de sol·licitud la inversió sol·licitada amb iva i l ajut sol·licitat no coincideix amb les dades introduïdes al fer el tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar el permís de circulació del vehicle a desballestar.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 31 d'octubre de 2023

El director general d'Economia Circular Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez