Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

FUNDACIÓ UNIVERSITAT - EMPRESA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 683903
Bases de la convocatòria per a l’atorgament d’un premi a un treball fi de grau, en el marc del programa Innova UIB·PIMES 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el marc de l'Espai VALIDA, pertanyent al programa de suport a la Innovació i a la Transferència del Coneixement INNOVA UIB·PIMES, la UIB ha seleccionat una iniciativa de projecte innovador anomenat Corrector Visual d'Accessibilitat Personalitzada “JoLAN, sota el qual es convoca el premi a la realització d'un Treball Fi de Grau (TFG) sobre “Filtres Digitals Adaptats per a l'Accessibilitat Visual en Dispositius Electrònics”.

L'objectiu del projecte és investigar l'estat de l'art, així com desenvolupar i implementar algun filtre digital que permeti als usuaris adaptar la visualització del contingut en pantalles de dispositius electrònics, com ara telèfons mòbils i ordinadors personals, per a satisfer les seves necessitats visuals individuals. Això inclourà la capacitat d'ajustar de forma automàtica paràmetres com el contrast, la brillantor, la mida de la font i altres elements visuals per tal de millorar la llegibilitat i la comprensió de la informació presentada a la pantalla.

L'import del premi serà de 1.000€ bruts, al qual se li aplicaran les retencions fiscals corresponents, i s'atorgarà sempre que es compleixi amb els requisits definits en la convocatòria.

El període per presentar les candidatures s'iniciarà 25 d'octubre de 2023 i  romandrà obert fins al 15 de novembre de 2023 a les 15:00 hores.

L'accés a les bases i formularis d'inscripció es troba a:

https://agenda.uib.es/105919/detail/premis-programa-innova-uibmpimes-2023.html

 

(Signat electrònicament: 30 d´octubre de 2023

El director de la FUEIB Luis Vegas Alonso)