Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 681634
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifiquen dues de les persones membres a la Comissió Informativa General i de Comptes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 25 de juliol de 2023 es va dictar Decret pel qual es nomenen les persones membres de la Comissió Informativa General i de Comptes.

2. El dia 30 d'octubre de 2023 la portaveu del Grup Partit Popular del Consell Insular de Mallorca ha sol·licitat la substitució del Sr. Jaume Porsell Alemany per la Sra. Maria Bauzá Mascaró, com a membre titular i la substitució del Sr. Carlos Simarro Vicens per la Sra. Antònia Portell Salas, com a membre suplent de la Comissió Informativa General i de Comptes.

Per tot això ,

DECRET

1. Designar perquè formin part de la Comissió Informativa General i de Comptes la Sra. Maria Bauzá Mascaró, com a titular, i la Sra. Antònia Portell Salas, suplent, en representació del Grup Partit Popular al Consell Insular de Mallorca.

D'aquesta manera, els vocals de la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del Grup Partit Popular son:

Titular: Antonio Francisco Fuster Zanoguera Suplent: Rafael Ángel Bosch Sans

Titular: Maria Núria Riera Martos Suplent: Maria Magdalena Garcia Gual

Titular: Bernat Vallori Mairata Suplent: Margarita Serra Cabanellas

Titular: Maria Bauzá Mascaró Suplent: Antònia Portell Salas 

2. Comunicar aquest Decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

3. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió ordinària que tengui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrónica (31 d'octubre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger