Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 677125
Aprovar inicialment l'Estudi de detall per a la divisió horitzontal de la parcel·la 101-resto en 16 unitats redactat i signat digitalment en data 22/04/2022 per l'arquitecte Toni Morlà Villalonga

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió extraordinària del dia 23 d'octubre de 2023, acordà el següent:

«PRIMER.- Aprovar inicialment l'ESTUDI DE DETALL PER A LA DIVISIÓ HORITZONTAL DE LA PARCEL·LA 101-RESTO EN 16 UNITATS redactat i signat digitalment en data 22/04/2022 per l'arquitecte Toni Morlà Villalonga.

SEGON.- Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

Les zones del territori objecte del planejament afectades per la suspensió d'aprovacions i atorgaments d'autoritzacions i llicències prevista a l'art. 51.2 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i que s'hauran d'indicar a l'anunci d'obertura del període d'informació pública, són les que s'indiquen a continuació mitjançant l'expressió de la referència cadastral dels immobles afectats: 1198902FE0219N0001QP.

TERCER.- Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART.- Sol·licitar informe al Departament d'Ordenació Territorial i Turística del Consell Insular de Menorca i a les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades.»

Cosa que se fa pública per al seu coneixement general, i, perquè durant el termini d'informació pública de 30 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la que sigui la darrera de les publicacions que es facin d'aquest anunci en el BOIB, diari i pàgina web de l'Ajuntament, qualsevol persona pugui consultar l'expedient el Departament d'Urbanisme d'aquest Ajuntament (c/ Major, 16, 2on pis, des Mercadal), de dilluns a divendres –hàbils- de 9 a 14 hores, o, pel que fa al projecte d'estudi de detall, en el lloc web municipal (http://www.esmercadal.es/) i presentar les al·legacions o suggeriments que es considerin oportuns. Així mateix, en compliment del prescrit a l'art 51.2 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, les zones del territori objecte del planejament afectades per la suspensió d'aprovacions i atorgaments d'autoritzacions i llicències són les que s'indiquen a continuació mitjançant l'expressió de la referència cadastral dels immobles afectats: 1198902FE0219N0001QP.

 

Es Mercadal en la data de la signatura electrònica (27 d'octubre de 2023)

L'alcalde Joan Palliser Riudavets