Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 673102
Traspàs del drets perpetus d’enterrament dels nínxols 4,5 i 6 de la Sepultura núm. 2 de la zona 1 del Cementiri Municipal d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 24 d'octubre, atesa la sol·licitud presentada per Guillem Vanrell Tomas, de canvi de titularitat de tres quartes parts dels drets perpetus d'enterrament dels nínxols 4,5 i 6 de la Sepultura 2 – Zona 1 del Cementiri Municipal d'Algaida , ha dictat la Providència següent:

HE RESOLT:

Admetre a tràmit l'inici del procediment de traspàs del drets perpetus d'enterrament dels nínxols 4,5 i 6 de la Sepultura núm. 2 de la zona 1 del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor de Guillem Vanrell Tomas,d'acord al testament obert del Sr. Antonio Cardell Vanrell, de data 8 d'agost de dos mil setze on consta que, segons la clàusula primera que el sr. Guillem Vanrell Tomas es legatari dels drets perpetus d'enterrament dels nínxols 4, 5 i 6 de la Sepultura 2 del Cementiri d'Algaida, condicionada a unes donacions que es detallen al testament, les quals ja s'han satisfet d'acord als certificats presentats.

Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar les al·legacions o reclamacions pertinents.”

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, a data de la signatura electrònica (26 d'octubre de 2023)

La batlessa Margalida Fullana Arrom