Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 680174
Resolució de la directora gerenta de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 353/2023 en relació amb la desestimació d’un recurs de reposició interposat contra la Resolució de la Consellera de Presidència Funció Pública i Igualtat per la qual s’aprova la convocatòria de les proves selectives pel torn lliure, promoció interna vertical i creuada i reserva per a discapacitat, convocades al BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. S'ha interposat un recurs contenciós administratiu en relació amb la desestimació d'un recurs de reposició interposat contra la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 19 de desembre de 2022, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears .

2. En el recurs potestatiu de reposició avantdit, una de les dues peticions que es desestima i per la qual s'ha interposat aquest recurs contenciós administratiu, té per objecte que es modifiqui l'annex 4.1.1.b) de la convocatòria esmentada, a l'efecte que l'avandita base consideri com a situació assimilada al servei actiu en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears el període de temps en què els funcionaris de carrera transferits (i en situació de serveis en altres administracions públiques per aquest motiu) han desenvolupat la seva tasca en l'Administració destinatària de la transferència.

3. Mitjançant un escrit del/la lletrat/da del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca s'ha ordenat la tramesa de l'expedient impugnat i la citació de les persones interessades perquè puguin personar-se com a demandades davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies des del dia següent de la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Fonaments de dret

L'article 116 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa en relació amb els articles 40 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Trametre una còpia de l'expedient administratiu referit a l'acte impugnat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca

2. Publicar aquesta resolució perquè les persones interessades que es poden veure afectades per la sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu PA 353/2023, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca en el termini de nou dies a partir de l'endemà de la publicació de la resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (27 d'octubre de 2023)

La directora gerenta de l'EBAP María Violeta Rodríguez Martínez