Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 679964
Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports de denegació de subvencions a l’empara de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 30 de març de 2023, per la qual es convoquen ajuts individualitzats als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions de l’any 2023 (BOIB núm. 49, de 18 d’abril de 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Les persones que figuren a l'annex 1 d'aquesta resolució han presentat a la Conselleria d'Afers Socials i Esports una sol·licitud de subvenció per donar suport als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans dentrenament i laccés a les competicions de l'any 2023.

2. El 21 de setembre de 2023, la Comissió Tècnica va avaluar les sol·licituds presentades d'acord amb els criteris establerts en el punt 8 de la convocatòria i va emetre l'informe tècnic que ha de servir de base a la Comissió Avaluadora per a què emeti l'informe en base al qual s'ha d'elaborar la proposta de resolució que ha de formular la Direcció General d'Esports.

3. El 26 de setembre de 2023, la Comissió Avaluadora es va reunir per examinar les sol·licituds presentades i elaborar l'informe que va servir de base al director general d'Esports per a dictar la proposta de resolució.

4. El 27 de setembre es va dictar la proposta de resolució del director general d'Esports de denegació de subvencions a l'empara de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 30 de març de 2023, per la qual es convoquen ajuts individualitzats als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d'entrenament i l'accés a les competicions de l'any 2023, indicant-se el motiu de la denegació. La proposta de resolució es va publicar a la pàgina web de la Direcció General d'Esports dia 28 de setembre de 2023. (https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5676476)

5. Els sol·licitants han disposat de 10 dies hàbils per presentar al·legacions davant la conselleria de Turisme, Cultura i Esports a comptar des del dia següent a la seva notificació, amb la indicació de que si transcorregut aquest termini la persona interessada no ha presentat al·legacions, s'ha de considerar que es troba conforme amb ella i s'ha de continuar amb el procediment.

6. Una vegada revisades les al·legacions presentades davant la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, es relacionen en l'Annex 1 les persones a les quals s'ha denegat la sol·licitud de subvenció, indicant-se el motiu de la denegació.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a concedir subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23, de 16 de febrer de 2021).

3. Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 30 de març de 2023 per la qual es convoquen ajuts individualitzats als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d'entrenament i l'accés a les competicions de l'any 2023 (BOIB núm. 49, de 18 d'abril de 2023).

4. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar la subvenció, per donar suport als esportistes de les Illes Balears, perquè puguin millorar els seus mitjans d'entrenament i l'accés a les competicions de l'any 2023, a les persones que figuren en l'Annex 1 d'aquesta resolució, pels motius que s'especifiquen.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (30 d'octubre de 2023)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports de delegació de competències i signatura (BOIB núm. 107, d'1 d'agost de 2023)

 

ANNEX 1 RELACIÓ DE SOL·LICITUDS DENEGADES

EXPEDIENT

DNI

NOM

MOTIU DE DENEGACIÓ

ED/2023/57

***5078**

PUEYO MARIMÓN, ÚRSULA

Incompliment punt 5.3.p) de la convocatòria (Annex 1). No presenta cap resultat esportiu que pugui ésser avaluat

ED/2023/175

***8058**

MESQUIDA BARCELO, MARC

Incompliment obligació establerta en el punt 10 de la convocatòria (Annex 1). No es troba al corrent de les obligacions tributàries amb l'Estat.

ED/2023/274

***6680**

MAILLIARD RODRÍGUEZ, MARÍA JOSÉ

Incompliment punt 2.1b de la convocatòria (Annex 1). Veïnatge administratiu a qualsevol municipi de les Illes Balears inferior a 2 anys.

ED/2023/309

***8486**

BADASERAYE BADASERAYE, SHELLA

Una vegada revisades les al·legacions, la Comissió decideix denegar la sol·licitud pel mateix motiu. Incompliment del punt 2.1.d) de la convocatòria (Annex 1). Els esportistes que havent competit l'any 2022 representant una Comunitat Autònoma, sigui aquesta la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. L'esportista ha competit en el 2022 representant a la Comunitat Autònoma de Castella-La Mancha.