Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 679417
Resolució de la consellera executiva del Departament d’Economia i Serveis Generals núm. 2023/493, de data 31 d’octubre de 2023, relatiu a la renúncia i nomenament de la plaça de tècnic/a superior de prevenció de riscos laborals, grup A, subgrup A2, d’administració especial tècnica del Consell Insular de Menorca i ens dependents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 20 de juny de 2023 mitjançant Resolució núm. 2023/1307 de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals s'han nomenat com funcionàries de carrera a Raquel Espadas Torres i Carmen Illescas Medina com a tècniques superiors de prevenció de riscos laborals del grup A, subgrup A2 d'administració especial tècnica, publicat el nomenament al BOIB núm. 86 de dia 24 de juny de 2023.

En data 27 de juny de 2023 mitjançant Resolució núm. 1318 de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals es resol concedir a l'aspirant Carmen Illescas Medina l'ajornament del termini possessori de la plaça de tècnic superior de riscos laborals, fins que es resolgui la convocatòria de tècnic de gestió de persones pel procediment de concurs-oposició.

En data 30 d'octubre de 2023 mitjançant Resolució núm. 489 de la consellera executiva del Departament d'Economia i de Serveis Generals, es nomena a l'aspirant Carmen Illescas Medina funcionària de carrera del Consell Insular de Menorca i en dependents, en la plaça de tècnica de gestió de persones, del grup A subgrup A2, d'administració especial tècnica.

Que Carmen Illescas Medina el dia 30 d'octubre de 2023, amb registre d'entrada GE/040078/2023 ha presentat renuncia al seu nomenament com funcionaria de carrera a la plaça de tècnica superior de prevenció de riscos laborals, grup A, subgrup A2, d'administració especial tècnica, del procés d'estabilització del Consell Insular de Menorca i ens dependents.

D'acord amb el que estableix l'article 61.8 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per tal d'assegurar la cobertura de les places convocades de tècnic/a superior de prevenció de riscos laborals, el tribunal proposa els següents aspirants per al seu possible nomenament com a funcionari de carrera, per quan es produeixin renúncies expresses dels aspirants seleccionats amb antelació al nomenament o la presa de possessió, i aquestes places quedin vacants.

NOM

DNI

VALORACIÓ TRIBUNAL

SINTES PONS JORDI

***0113**

70,00

BISBAL GOMEZ MARIA ANGELES

***0230**

67,85

BISBAL RIERA DANIEL

***0304**

50,00

IGLESIAS BLANCO, MARIA LUISA

***8241**

42,00

MARTI HERNANDEZ ALEXIA

***1050**

40,90

AYALA ABELLAN PEDRO JOAQUIN

***0841**

17,00

Com a consellera executiva d'Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca, i fent ús de l'acord de delegació aprovat pel Consell Executiu de 24 de juliol de 2023 (BOIB núm. 105, de 27 de juliol), RESOLC:

PRIMER. Acceptar la renúncia de Carmen Illescas Medina de la convocatòria de la plaça de tècnica superior de prevenció de riscos laborals, grup A, subrup A2, d'administració especial tècnica, vincle jurídic funcionarial, per procediment de concurs del procés d'estabilització del Consell Insular de Menorca i ens dependents

SEGON. Deixar sense efecte el nomenament com a funcionària de carrer de Carmen Illescas Medina de la convocatòria de la plaça tècnica superior de prevenció de riscos laborals, grup A, subrup A2, d'administració especial tècnica, vincle jurídic funcionarial, per procediment de concurs del procés d'estabilització del Consell Insular de Menorca i ens dependents, publicat al BOIB núm. 86 de dia 24 de juny de 2023, edicte núm. 6120.

TERCER.- Nomenar a Jordi Sintes Pons funcionari de carrera, com a tècnic superior de prevenció de riscos laborals del grup A, subgrup A2, d'administració especial tècnica, del Consell Insular de Menorca i ens dependents, atès que consta que ha treballat al Consell Insular i per tant ha superat el període de pràctiques.

QUART.- Publicar aquests acords a la pàgina oficial d'oposicions del Consell Insular (www.cime.es/oposicions.cime.es), i publicar l'acord del nomenament al BOIB. El termini de presa de possessió de la plaça o signatura del contracte laboral s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB i serà de tres dies hàbils segons l'establert a les bases específiques.

CINQUÈ.- Notificar aquests acords a les persones interessades i comunicar als representants del personal.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 31 d'octubre de 2023

La consellera executiva d'Economia i Serveis Generals Maria Antonia Taltavull Fernández