Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 677694
Convocatòria de subvencions i les Bases que l'acompanyen destinades als titulars de llicències temporals d'auto-taxi del municipi de Calvià que hagin adaptat o trasnformat un vehicle de tipus turisme per dedicar-ho al tranport públic de viatgers

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió extraordinària celebrada en data 25/10/2023 va aprovar la convocatòria de subvencions i les bases que li acompanyen destinades als titulars de llicències temporals d'auto-taxi del municipi de Calvià que hagin adaptat o transformat un vehicle de tipus turisme per destinar-la al transport públic de viatgers.

Es procedeix a publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord adoptat, la convocatòria de subvencions i les bases reguladores per a la seva difusió i coneixement públic

Primer: Aprovar la convocatòria de subvencions i les bases que l'acompanyen destinades a la concessió de subvencions als titulars de llicències temporals d'autotaxi del municipi de Calvià que hagin adaptat o transformat un vehicle de tipus turisme per dedicar-ho al transport públic de viatgers.

Segon: Destinar un total de 30.000€ de la partida pressupostària 503 44000 4720005 per a la present convocatòria de subvencions.

Tercer: Publicar el present acord, així com la convocatòria de subvencions i les bases que l'acompanyen al BOIB, així com a la Base de dades Nacional de Subvencions a efectes de la seva difusió i públic coneixement.

 

Calvià, 27 d'octubre de 2023

El tinent d'alcalde delegat de Mobilitat i Transport, Igualtat, Món Rural, Benestar Animal, Manteniment i Cultura (Decret de Batlia de delegació 10/10/2023) Manuel Mas Sánchez

 

ANNEX 1 CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES ALS TITULARS DE LLICÈNCIES TEMPORALS D'AUTO-TAXI DEL MUNICIPI DE CALVIÀ QUE HAGIN ADAPTAT O TRANSFORMAT UN VEHICLE DE TIPUS TURISME PER DESTINAR-LO AL TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS.

L'Ajuntament de Calvià, a través del Departament de Mobilitat en compliment dels principis de publicitat, concurrència i objectivitat en la concessió de subvencions, convoca ajuts econòmics destinats a persones autònomes amb llicències temporals d'autotaxi.

BASES

PRIMERA.- JUSTIFICACIÓ

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball a través Decret Llei 2/2023 de 6 de març, de mesures urgents en matèria del servei públic discrecional de transport de persones viatgeres i en altres matèries vinculades al sector econòmic (publicat al BOIB núm.30 de 9 de març de 2023) va establir a l'article 4 un procediment excepcional per atorgar llicències temporals d'autotaxi.

L'Ajuntament de Calvià va aprovar pel Ple de 5/05/2023 la proposta del Tinent de Batle de Serveis Generals i Infraestructures de creació de 25 llicències temporals d'autotaxi.

Aquestes bases corresponen a una necessitat d'interès social, per compensar l'esforç econòmic que ha de realitzar el titular de la llicència temporal d'auto taxi a l'hora condicionar un vehicle de turisme destinat al transport públic de viatgers i, així, promoure l'ocupació autònoma del sector.

Aquesta convocatòria es regirà pel que estableixen les Bases d'Execució del Pressupost General d'aquesta Corporació per a l'any 2023 i en allò no previst a aquesta, s'aplicarà supletòriament la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

SEGONA.- OBJECTE I FINALITAT

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a les persones titulars de llicències temporals d'autotaxi del municipi de Calvià i que hagin condicionat un vehicle amb aquesta finalitat.

La finalitat de la subvenció és compensar l'esforç econòmic que ha de realitzar el titular de la llicència temporal d'auto taxi a l'hora condicionar un vehicle de turisme destinat al transport públic de viatgers i, així, promoure l'ocupació autònoma del sector.

La subvenció municipal consistirà en la concessió al titular de la llicència temporal d'auto-taxi en una quantitat pecuniària en concepte de subvenció.

La concessió de les subvencions s'efectuarà mitjançant el règim de lliure concurrència entre els titulars de les llicències municipals temporals d'auto taxi.

Els ajuts s'atorgaran dins de les previsions pressupostàries previstes a la partida 503 44000 4720005 Subvenció llicències temporals taxis, aquesta partida està dotada amb un màxim de 30.000€.

La quantitat a subvencionar serà com a màxim de1.200€. No s'hi inclourà en cap cas l'import de l'IVA

TERCERA.- REQUISITS

Per ser beneficiari d'aquests ajuts caldrà reunir els requisits següents:

1.- Disposar d'una llicència temporal d'auto taxi del municipi de Calvià atorgada a l'empar de la proposta del Tinent de Batle delegat de serveis generals i infraestructures de data 2/05/203 de creació llicències temporals d'autotaxi per a la temporada 2023, aprovada pel Ple de 05 de maig de 2023.

2.- Estar al corrent d'obligacions fiscals, socials i laborals

3.- No tenir sancions pecuniàries pendents de pagament, per infraccions previstes al Reglament Municipal de Servei Públic de Transport de Viatgers en Automòbils de Turisme.

4.- Haver adaptat un vehicle per a servei públic de turisme tal i com disposava l'art 10,2 de l'annex de la proposta de creació de llicències temporals aprovada al Ple de 05 de maig de 2023.

5.- Formular la corresponent sol·licitud voluntària d'ajuda i acceptar expressament les obligacions contemplades pels beneficiaris.

6- No estar culpable en qualsevol de les causes de prohibició per rebre subvencions determinades a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Aquests requisits s'hauran de reunir al moment de presentació de les sol·licituds d'aquesta convocatòria.

QUARTA.- SOL·LICITUD D'AJUDES

Els titulars de les llicències municipals temporals d'autotaxi del municipi de Calvià interessats en obtenir ajuts hauran de presentar la sol·licitud de subvenció en el termini de deu dies naturals des de l'endemà de la publicació de la convocatòria d'aquests ajuts al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Calvià.

Les sol·licituds es podran presentar:

En el model normalitzat degudament emplenat previst en aquestes bases com a Annex I, al Registre General de l'Ajuntament de Calvià, en qualsevol dels llocs que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques i a través del Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat, accedint-hi des de la pàgina web https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.doo desde la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Calvià. Per a la presentació de la sol·licitud per aquest sistema, l'interessat haurà de disposar de certificat digital o de sistema Cl@ve.

L´Ajuntament disposa del servei d´Oficina digital d´atenció a la ciutadania Digi Calvià-que ofereix assistència telefònica i telemàtica per facilitar l'accés als tràmits municipals que es poden fer telemàticament.

1. Horari de 8:00 ha les 20:00 h de dilluns a divendres.

2. Contacte telefònic: 871 51 00 91

3. Correu electrònic:digi@calvia.com

 

CINQUENA.- DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

  • La sol·licitud (annex 1) degudament emplenada.
  • Factures d'adaptació o transformació d'un vehicle de turisme per destinar-lo al transport públic de viatgers.
  • Documentació acreditativa d'estar al corrent de pagament de les obligacions econòmiques amb la hisenda pública i amb la Seguretat Social.
  • Declaració responsable fent constar que la persona responsable no incorre en cap de les prohibicions per obtenir la condició de beneficiari a què fa referència l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (annex 2).
  • Declaració responsable de les dades bancàries aportades on, si escau, s'ha d'ingressar la quantitat subvencionada (annex 3)

SISENA.- OBLIGACIONS

Els perceptors de la subvenció estan obligats a:

a) Acceptar la subvenció. En cas que això no sigui possible, hauran de renunciar expressament, en el termini de quinze dies comptadors a partir de l'endemà de la notificació de la subvenció.

b) Complir amb l'objecte de la subvenció. Haurà adaptat un vehicle a servei públic i haver prestat el servei.

c) Estar integrat a l'emissora de Radio Taxi de Calvià.

d) Acreditar davant l'Ajuntament, l'adaptació del vehicle de turisme mitjançant factures. A la factura s'ha de detallar la data d'emissió de la factura, el seu import i la data de pagament de la factura corresponent (inclòs el justificant d'aquest pagament).

e) Justificar davant l'òrgan concedent el compliment dels requisits i condicions, així com la realització de l'activitat i el compliment de la finalitat que determina la concessió de la subvenció.

f) Comunicar l'obtenció de subvencions o ajudes per a la mateixa finalitat, procedents d'altres administracions, entitats públiques o privades, nacionals o internacionals.

g) Conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons rebuts, inclosos els documents electrònics.

h) L'incompliment d'aquestes obligacions comporta l'inici del procediment de reintegrament total o parcial de la subvenció.

SETENA.- PROCEDIMENT DE CONCESSIÓ.

1.- El procediment de concessió serà de concurrència no competitiva.

Els expedients es tramitaran atenent a l'estricte ordre de presentació de les sol·licituds i documentació completa prevista a la base cinquena fins esgotar el crèdit pressupostari, sent l'òrgan instructor del procediment el Servei de Manteniment i mobilitat.

Únicament es tindrà en compte la data de presentació de les sol·licituds a l'efecte de la determinació del seu ordre de tramitació, quan la documentació presentada estigui completa segons allò estipulat a la base cinquena. A aquests efectes, es considerarà com a data d'entrada de l'expedient, la de la darrera documentació presentada per poder considerar-se complet a efectes de la base quarta esmentada.

2.- Rebudes les sol·licituds, acompanyades de la documentació descrita a la base cinquena seran estudiades per una comissió de valoració que estarà composta pels membres següents de l'Ajuntament de Calvià i que comptaran amb veu i vot.

  • President: El Tinent d'Alcalde de Mobilitat i transport o persona a qui delegui..
  • El cap del Servei de Manteniment o persona a qui delegue.
  • Un funcionari/ària del Departament de Vies i obres, designat pel Tinent d'Alcalde delegat de Mobilitat i Transport, Igualtat,Món rural, Benestar animal, Manteniment i Cultura.

3.- Un cop examinades les sol·licituds per la comissió de valoració, l'òrgan competent remetrà una proposta de resolució, a la vista del que s'ha acordat, que s'elevarà a la Junta de Govern Local que acordarà la concessió de les subvencions, per a això es podran demanar tots els informes es considerin necessaris d'altres organismes, així com documentació o aclariments de la persona sol·licitant.

4.- Si la Comissió de Valoració adverteix que la sol·licitud o la documentació exigides no reuneixen els requisits que preveu la base cinquena, es requerirà als interessats perquè en el termini de 10 dies esmenin la falta o acompanyin els documents preceptius, amb indicació que, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la petició, prèvia resolució a dictar en els termes previstos a l'article 21 de Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu Comú de les Administracions Públiques.

6. El termini màxim per resoldre i notificar l'acord i fer les comprovacions posteriors serà de sis mesos, comptadors des de l'endemà de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds. La resolució posarà fi a la via administrativa i es podrà interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes, davant el mateix òrgan que hagi dictat la resolució, o bé recórrer directament davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu ala forma i els terminis previstos a la llei reguladora d'aquesta jurisdicció.

VUITENA. PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que disposa el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679 i la normativa espanyola relativa a la protecció de dades personals, posem en el seu coneixement que:

1. L'entitat responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, alcalde,núm. 1.

2. Les dades de contacte de la persona delegada de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Calvià són:dpd@calvia.com

3. La finalitat amb què es tracten les vostres dades és la tramitació i gestió de la convocatòria de subvencions destinada als titulars de llicències temporals d'auto-taxi de Calvià.

4. La base legal per al tractament de les dades facilitades, tant a la sol·licitud com a la documentació que pugui ser adjuntada, es basa en l'article 6.1.c) del Reglament general de protecció de dades, compliment d'una obligació legal, i en el art 6.1.e, compliment d'una missió realitzada en interès públic, d'acord amb la normativa següent:

  • Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  • Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.
  • Llei 58/2003, del 17 de desembre, general tributària.
  • Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.
  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Balears.
  • La informació es conservarà d'acord amb els criteris i els terminis establerts a la Llei 15/2006, de 17 d'octubre, d'arxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

5. Cessions de dades previstes: les dades personals podran ser comunicades a la Base Nacional de Subvencions, Agència Estatal d'Administració Tributària i altres administracions que puguin estar relacionades amb la subvenció.

6. Podrà exercir, en els casos i formes prevists a la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans , alcalde, núm. .1, Calvià.

7. En qualsevol cas, podeu presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Es pot trobar més informació a la pàgina web d'aquesta entitat: www.agpd.es.

VUITENA.- RESOLUCIÓ DE SUBVENCIONS.

La Junta de Govern Local, en vista de les quantitats consignades en el pressupost vigent per a l'exercici 2023, en vista de la proposició de la comissió de valoració, assignarà objectivament i de forma individual els ajuts.

NOVENA.- JUSTIFICACIÓ DE LES SUBVENCIONS I PAGAMENT.

La justificació de la realització de l'objecte de la subvenció s'ha de realitzar abans del dia 30 de novembre de 2023 mitjançant la presentació de la següent documentació:

Factures que indiqui la totalitat de l'import en concepte d'adaptació per a un vehicle de turisme destinat al transport públic de viatgers, així com el justificant de pagament.

DESENA- Publicació i recursos.

1.- Aquestes Bases seran publicades al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Calvià, al web municipal, així com al Butlletí Oficial de les Illes Balears i s'enviarà informació a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

2.- Contra aquest acte, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes, en els termes que preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre , del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o directament, mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu, en els termes que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ DESTINADA ALS TITULARS DE LLICÈNCIES TEMPORALS D'AUTO-TAXI DEL MUNICIPI DE CALVIÀ QUE HAGIN ADAPTAT O TRANSFORMAT D'UN VEHICLE DE TURISME PER DEDICAR-HO AL TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS.

DADES DE LA PERSONA QUE FA LA SOL·LICITUD O DE LA PERSONA QUE FA DE REPRESENTANT

DADES DE LA PERSONA SOL·LICITANT O REPRESENTANT

*Nom/Número *Primer llinatge/Primer agafat Segon llinatge/ Segon agafat

 

 

 

*DNI/NIF Adreça de correu electrònic /Adreça de correu electrònic Telèfon/Telèfon

 

 

 

Adreça postal /Adreça postal Número Pis /Pis

 

 

 

Municipi/Municipi Província/Província C. Postal País

 

 

 

 

EN REPRESENTACIÓ DE/EN REPRESENTACIÓ DE

*Nom de l'entitat o persona física/Número de l'entitat o persona física

 

*DNI/NIF Adreça de correu electrònic /Adreça de correu electrònic Telèfon/Telèfon

 

 

 

Adreça postal /Adreça postal Número Pis /Pis

 

 

 

Municipi/Municipi Província/Província C. Postal País

 

 

 

 

Número llicència de temporal d'autotaxi

 

 

CONCEPTE PEL QUE SOL·LICITA LA SUBVENCIÓ.

Adaptació o transformació d´un vehicle tipus turisme per destinar-lo al transport públic de viatgers.

PRESSUPOST

 

 

DECLAR SOTA LA MEVA RESPONSABILITAT,

1. La veracitat de totes les dades aportades a la sol·licitud,

2 Que compleixo els requisits establerts a la normativa vigent ia la convocatòria per ser beneficiari d'aquesta subvenció i disposo de la documentació que així ho acredita.

3. Que em trobo al corrent de pagament de les obligacions per reintegrament de subvencions i no estic sotmès a la resta de prohibicions regulades a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i la resta de normativa aplicable.

* Es pot comprovar la veracitat dels extrems declarats, així com el compliment de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Calvià.

De conformitat amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, posem en el seu coneixement que:

1.-El responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, Alcalde núm. 1.

2.- Les dades de contacte del delegat de protecció de dades de l'Ajuntament són: dpd@calvia.com

3.- La finalitat amb què es tracten les seves dades és la tramitació i gestió de la convocatòria de subvencions destinades als titulars de llicències temporals d'autotaxi de Calvià per a l'adquisició, o per a la transformació d'un vehicle turisme per dedicar-ho al transport públic de viatgers

4.- La base legal per al tractament de les seues dades és el desenvolupament de les competències municipals conferides per la legislació estatal i autonòmica reguladora del règim local.

5.- La informació es conservarà d'acord amb els criteris i terminis establerts a la Llei 15/2006, de 17 d'octubre, d'arxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

6.- Cessions de les dades previstes: les publicacions de les concessions de subvencions previstes a la normativa aplicable.

7.- Podrà exercir, en els casos i forma previstos a la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat al Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans , Alcalde, núm. 1 (Calvià).

8.- En tot cas, podeu presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Podeu trobar més informació al respecte a la vostra pàgina web: www.aepd.es

Calvià, _____ de _____________ del 2023.

[signatura]

 

 

DOCUMENTACIÓ QUE S'ADJUNTA:

1.- Factures emeses per costejar l'adaptació o transformació del vehicle al transport públic de viatgers

2 Certificat bancari acreditatiu de la titularitat del compte bancari del sol·licitant en què, si escau, s'ha d'ingressar la quantitat subvencionada, que figura com Annex III

3.-. Annex II signat

4.-Documentació acreditativa d'estar al corrent de pagament de les obligacions econòmiques amb la hisenda pública i amb la Seguretat Social

 

ANNEX 2 DECLARACIÓ RESPONSABLE

D/Dª………………………………………………………………………………………………, major d'edat amb DNI………… … …………….domiciliat en……………………………………….com a titular de la llicència temporal municipal d'auto-taxi núm.……………………….corresponent a vehicle , declara sota la seva responsabilitat que no es troba culpable/a en cap de les circumstàncies previstes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions

 

ANNEX 3 Declaració responsable de veracitat de les dades bancàries aportades

Declaració responsable de veracitat de les dades bancàries aportades

1. Identificació del procediment i el tràmit (sol·licitud d'inici del procediment, resposta al requeriment...)

Identificació del procediment i tràmit(sol·licitud d'inici del procediment, resposta al requeriment,…)

Declarant/Declarant

Nom i cognoms/Número i agafats:

DNI/NIF:

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (posi les dades de l'opció escollida):

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (indicar les dades de l'opció escollida):

Localitat/Localitat:

Municipi/Municipi:

Província/Província:

Telèfon/Telèfon:

Fax:

Adreça electrònica/Adreça electrònica:

Representant/Representant

Nom i cognoms/Número i agafats:

DNI/NIF:

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (posi les dades de l'opció escollida):

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (indicar les dades de l'opció escollida):

Localitat/Localitat:

Municipi/Municipi:

Província/Província:

Telèfon/Telèfon:

Fax:

Adreça electrònica/Adreça electrònica:

D'acord amb l'art. 69 de la llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques /D'acord amb l'art. 69 i la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques,

DECLAR/DECLAR:

1. La titularitat del compte bancari corresponent a les dades següents, a efectes de l'ingrés derivat del procediment esmentat a l'inici d'aquesta declaració/La titularitat del compte bancari corresponent a les dades següents, a efectes de l'ingrés derivat del procediment esmentat a l'inici de la present declaració:

Dades de l'entitat bancària/Dades de l'entitat bancària

Nom entitat/

Número entitat

 

 

 

Domicili sucursal o

oficina/Domicili sucursal o oficina

 

 

 

CODI BIC o SWIFT2/

CODI BIC o SWIFT2

 

 

 

Dades del compte /Dades del compte

Seleccionar l'opció que correspongui/Seleccioneu l'opció que correspongui

Opció 1/Opció1- IBAN DEL COMPTE3/IBAN DEL COMPTE3per comptes a Espanya/per comptes a Espanya:

 

País (2 dígits

/dígits)

Control IBAN (2

dígits /dígits)

Codi entitat/Codi entitat

(4 dígits/dígits)

Codi/Codisucursal-oficina

(4 dígits/dígits)

DC compte (2

dígits /dígits)

Núm. compte o llibreta /Núm. compte o llibreta(10 dígits/dígits)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opció 2/Opció2- IBAN DEL COMPTE3d'altres països/IBAN DEL COMPTE3 d'altres països:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opció 3/Opció3 - Numeració del compte/Numeració del compte:

Només per a comptes a països sense codi IBAN/Només per a comptes a països sense codi IBAN

País/País

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. La possibilitat d'acreditar documentalment les dades que s'esmenten al punt 1, en cas que se m'exigeixin

/La possibilitat d'acreditar documentalment les dades referides al punt 1, en cas que se m'exigeixin.

3. L'Administració de l'Ajuntament de Calvià, un cop fets els ingressos al compte indicat al punt 1 d'aquesta Declaració queda eximida de responsabilitat per les actuacions que es derivin d'errors a les dades indicades pel declarant /L'Administració de l'Ajuntament de Calvià, una vegada realitzats els ingressos al compte indicat al punt 1 d'aquesta Declaració, queda eximida de responsabilitat per les actuacions derivades d'errors a les dades indicades pel declarant.

4. Autoritzo l'Administració de l'Ajuntament de Calvià a consultar les dades d'identitat de bases de dades d'altres administracions a què pugui accedir per verificar les dades aportades mitjançant aquesta Declaració /Autoritzo l'Administració de l'Ajuntament de Calvià a consultar les dades d'identitat de bases de dades d'altres administracions a què pugui accedir per a la verificació dels aportats mitjançant aquesta Declaració.

de                          20

Signatura/signatura:

 

 

Identificació del tractament: Comptabilitat. Responsable: Ajuntament de Calvià. Servei: Serveis econòmics. Finalitat del tractament: Gestió de la comptabilitat municipal; gestió dingressos i despeses; gestió de proveïdors i creditors. Categories d'afectats: Entitat privada, el mateix interessat o el seu representant legal, administracions públiques, persones que facin pagaments o cobraments amb l'entitat local. Destinataris de les dades: Hisenda Pública i Sindicatura de Comptes, així com aquelles entitats bancàries o caixes d'estalvi a través de les quals la Corporació gestiona els seus pagaments. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional que podeu consultar en aquest enllaç./Identificació del tractament: Comptabilitat. Responsable: Ajuntament de Calvià. Servei: Serveis econòmics. Finalitat del tractament: Porta de la comptabilitat municipal; gestió dingressos i despeses; gestió de proveïdors i creditores. Categories d'afectats: Entitat privada, el mateix interessat o el seu representant legal, administracions públiques, persones que facin pagaments o cobraments amb l'entitat local. Destinataris de les dades: Hisenda Pública i Sindicatura de Comptes, així com aquelles entitats bancàries o caixes d'estalvi a través de les quals la Corporació gestiona els seus pagaments. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional que podeu consultar en aquestenllaç.

Notes/Notes

2 BIC: codi internacional d'identificació de l'entitat bancària o codi swift (màxim 11 caràcters).

BIC: codi internacional d'identificació de l'entitat bancària o codi Swift (màxim 11 caràcters).

3 El codi IBAN té 24 dígits per a Espanya i fins a un màxim de 34 dígits per a altres països.

El codi IBAN té 24 dígits per a Espanya i fins a un màxim de 34 dígits per a altres països.