Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 677422
Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l’Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears en relació amb la Llei 1/2023, de 7 de febrer, per la qual es modifica la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha adoptat l'Acord següent:

I. De conformitat amb les negociacions prèvies duites a terme pel grup de treball constituït per l'Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'estudi i la proposta de solució de les discrepàncies manifestades en relació amb l'article 25 de la Llei 1/2023, de 7 de febrer, per la qual es modifica la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), ambdues parts les consideren solucionades de conformitat amb el compromís següent:

Ambdues parts coincideixen a considerar que l'article 25, que afegeix una disposició addicional setena a la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental, s'ha d'aplicar i desplegar, en l'exercici de les potestats normatives i administratives del Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb respecte al que disposa la normativa estatal i sens perjudici de les competències exclusives que corresponguin a l'Estat.

II. Pel que fa a l'acord assolit, ambdues parts consideren resoltes les discrepàncies manifestades i conclosa la controvèrsia plantejada.

III. Comunicar aquest Acord al Tribunal Constitucional als efectes prevists en l'article 33.2 de la Llei orgànica 2/1979, de 3 d'octubre, del Tribunal Constitucional, així com inserir aquest Acord en el Butlletí Oficial de l'Estat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Signat electrònicament: 6 d'octubre de 2023

La ministra de Política Territorial Isabel Rodríguez García

Signat electrònicament: 26 de setembre de 2023

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens