Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 675643
Aprovació inicial de la modificació del projecte de reparcel·lació voluntària relatiu a la unitat d'actuació núm. 6 prevista al PGOU d'Inca de 2012

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 11 d'octubre de 2023 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

“1.- APROVAR inicialment la modificació del projecte de reparcel·lació voluntària relatiu a la unitat d'actuació núm. 6 prevista al PGOU d'Inca de 2012, presentada pel Sr. Anselmo Català Mayol, actuant en nom i representació de l'entitat Explotacions Turístiques de les Illes, S.L., com a propietari de part de les terrenys de la Unitat d'Actuació núm. 6 del PGOU d'Inca, d'acord amb les determinacions del projecte presentat en data 30/06/2022.

2.- ADVERTIR als propietaris que una vegada realitzada l'aprovació definitiva d'aquesta reparcel·lació voluntària, hauran de procedir a l'elevació a pública de l'escriptura de reparcel·lació, prèvia aprovació per l'Ajuntament, i a la cessió del 10 per 100 d'aprofitament urbanístic o mig resultat de l'àmbit d'aquesta unitat d'actuació, així com la cessió de terrenys destinats a vials, espais i dotacions públiques i procedir a la seva posterior inscripció en el Registre de la Propietat competent; sent íntegrament a càrrec dels propietaris afectats totes les despeses corresponents a l'atorgament i a la inscripció de dita escriptura pública.

3.- SOTMETRE el projecte de reparcel·lació voluntària a informació pública durant el termini d'UN MES, mitjançant anuncis que es publicaran en el BOIB i a la seu electrònica de l'Ajuntament, durant el qual es podrà examinar l'expedient a la Secretaria General (Àrea d'Urbanisme) d'aquest Ajuntament i formular al·legacions.

4.- CITAR i/o NOTIFICAR personalment als propietaris dels terrenys compresos dins l'àmbit de dita unitat d'actuació perquè, en el termini abans esmentat, pugin examinar l'expedient a la Secretaria General (Àrea d'Urbanisme) d'aquest Ajuntament i formular les al·legacions i/o suggeriments que estimin oportuns.”

La qual cosa es comunica pel seu coneixement als efectes oportuns.

 

Document signat electrònicament, (16 d'octubre de 2023)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió