Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 675451
Servei d’Educació de l’Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat de l’Ajuntament de Palma. Obertura del període d'informació pública del Reglament d’ordenació dels usos d’espais dels centres d’educació infantil i primària de titularitat municipal dins l’horari no lectiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Palma, en sessió de dia 26 d'octubre de 2023, aprovà el següent acord (Acord Ple 20231026_01_027): 

“Aprovar inicialment el Reglament d'ordenació dels usos d'espais dels centres d'educació infantil i primària de titularitat municipal dins l'horari no lectiu, en la darrera versió tramesa on queden incorporades al text les esmenes presentades pel Grup Municipal PSIB-PSOE el dia 29 de setembre de 2023 i acceptades en la seva totalitat per mitjà d'informe emès pel Director General d'Educació i Infància i la Regidora de l'Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat de dia 18 d'octubre de 2023, un cop rebut el dictamen previ del projecte de la Comissió d'acord amb l'article 99 del Reglament Orgànic del Ple de l'Ajuntament de Palma.”

De conformitat amb l'article 100 del Reglament orgànic del Ple de l'Ajuntament de Palma, l'article 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i amb l'article 102.b) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, als efectes de que la ciutadania i les persones legítimament interessades realitzin les seves reclamacions, suggeriments o observacions, es procedeix a obrir un període d'informació pública i d'audiència als interessats de 30 dies, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El Reglament es podrà consultar al tauler electrònic d'edictes i anuncis de l'Ajuntament de Palma i a les dependències de la Direcció General d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Palma, Plaça Nova de la Ferreria, núm. 2, demanant cita prèvia al correu electrònic educacio@palma.es.

Les reclamacions, suggeriments o observacions es presentaran a través del Registre General de l'Ajuntament de Palma per qualsevol de les maneres enunciades a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. Els escrits hauran de dirigir-se al Servei d'Educació. 

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (27 d'octubre de 2023)

El cap de Departament d'Educació i Infància p.d. Decret de batlia 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Bernardo Pascual Riera