Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 675331
Modificació relació llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 24 d'octubre de 2023 va acordar per unanimitat aprovar inicialment la modificació de la plantilla orgànica i de la relació de llocs de treball , pel que fa a les següents places i llocs de treball:

-Modificació de la Plantilla laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia per plaça de Tècnic d'Administració General de gestió econòmica.

La plantilla laboral és una relació dels llocs de feina dels que disposa l'Ajuntament de Santa Eugènia que tenen consignació pressupostària tant si estan vacants com ocupades.

Codi

Descripció

Nombre

Vacant

Grup

A.

 

10

6

 

A.1. Administració General

4

4

 

A.1.2.

Subescala tècnic

1

1

A1

-En la Relació de llocs de treball aprovada al Boib número 109 del 14 d'agost de 2014, es modifica per incloure una nova fitxa en el quadre d'aquesta, essent el següent;

Número; AD6

Descripció de la Plaça; Tècnic d'Administració General de gestió econòmica.

Forma de previsió; Concurs Oposició

Nivell Complement de Destí; 28.

Grup; A1.

Hores Setmanals 37,5 hores.

Sou Bases; 1.288,31 €.

Complement de destí; 966,96 €.

Complement Específic; 789,06 €.

Complement Insularitat; 103,76 €.

Total Mensual; 3.143,50 €.

Pagues Extres; 795,00 €.

Total Anual; 42.824,04 €.

L'expedient estarà exposat al públic en la secretaria de l'Ajuntament durant quinze dies hàbils, a comptar del següent al de la publicació del present anunci al Boib, durant els quals, els interessats/des, puguin examinar-ho i presentar contra el mateix les reclamacions que considerin convenients, tal com disposa l'article 169 i 177.2 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

L'acord es considerarà definitivament aprovat si dins aquest termini i en la forma escaient no es presenta cap reclamació.

En cas que es presentin reclamacions s'elevarà, en el termini d'un mes, a l'Ajuntament Ple, proposta d'estimació o desestimació de les mateixes i d'aprovació definitiva de la modificació de la plantilla orgànica i de la relació de llocs de treball.

 

Santa Eugènia, a la data de la signatura electrònica (27 d´octubre de 2023)

El batle José Luis Urraca Martín