Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 674954
Decret de rectificació del Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 24 d’octubre de 2023 pel qual es crea la Direcció Insular de Serra de Tramuntana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de juliol de 2023 (BOIB núm 97, de 13 de juliol de 2023) es varen crear les direccions insulars i secretaries tècniques en que s'estructuren els Departaments del Consell Insular de Mallorca. L'esmentat Decret va ser modificat pel Decret de la Presidència de dia 21 d'agost de 2023 (BOIB núm 117 de 24 d'agost de 2023).

2. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 24 d'octubre de 2023 de modificació del Decret de dia 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en que s'han d'estructurar els departaments (BOIB núm 145, de 26 d'octubre de 2023) es va crear la Direcció Insular de Serra de Tramuntana.

3. S'ha advertit un error a l'esmentat Decret, ja que s'ha omès indicar el Departament del Consell Insular de Mallorca on s'adscriu la nova Direcció Insular.

4. En conseqüència, es convenient rectificar l'omissió del Decret esmentat a fi d'adscriure la nova Direcció Insular de Serra de Tramuntana al Departament de Presidència.

Fonaments jurídics

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que «Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. D'acord amb els articles 21.1.g) i 31 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, correspon a la Presidència del Consell dictar els decrets de creació i extinció dels departaments insulars en què s'organitza per a l'exercici de competències que corresponen als diferents sectors funcionals homogenis de l'activitat administrativa de la institució.

Per tot això,

DECRET

1. Rectificar l'error per omissió advertit en el Decret de dia 24 d'octubre de 2023 de modificació del Decret de dia 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en que s'han d'estructurar els departaments (BOIB núm 145, de 26 d'octubre de 2023) de la següent manera:

  • Allà on diu “Crear la Direcció Insular de Serra de Tramuntana.”

  • Ha de dir: Crear la Direcció Insular de Serra de Tramuntana, la qual quedarà adscrita al Departament de Presidència del Consell Insular de Mallorca.

D'aquesta manera el Departament de Presidència quedarà estructurat de la següent manera:

  • Secretaria Tècnica del Departament de Presidència

  • Direcció Insular de Coordinació

  • Direcció Insular de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals

  • Direcció Insular de Modernització, Transparència i Innovació

  • Direcció Insular de Comunicació

  • Direcció Insular de Promoció Sociocultural

  • Direcció Insular de Joventut i Participació

  • Direcció Insular de Famílies

  • Direcció Insular de Serra de Tramuntana

2. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

3. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tingui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrónica (27 d'octubre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Verger Galmés