Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 670196
Decret de Presidència del Consell Insular de Mallorca de modificació del Decret de dia 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en que s’han d’estructurar els departaments

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de juliol de 2023 (BOIB núm 97, de 13 de juliol de 2023) es varen crear les direccions insulars i secretaries tècniques en que s'estructuren els Departaments del Consell Insular de Mallorca. L'esmentat Decret va ser modificat pel Decret de la Presidència de dia 21 d'agost de 2023 (BOIB núm 117 de 24 d'agost de 2023).

El conseller executiu de Presidència, dia 24 d'octubre de 2023, ha proposat crear la Direcció Insular de Serra de Tramuntana.

D'acord amb els articles 21.1.g) i 31 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, correspon a la Presidència del Consell dictar els decrets de creació i extinció dels departaments insulars en què s'organitza per a l'exercici de competències que corresponen als diferents sectors funcionals homogenis de l'activitat administrativa de la institució.

Per tot això, dict el següent:

DECRET

1. Modificar el Decret de dia 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en què s'han d'estructurar els departaments del Consell Insular de Mallorca,  de la manera següent:

  • Crear la Direcció Insular de Serra de Tramuntana.

2. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), que comença a vigir el mateix dia en què s'hi publiqui.

3. Publicar aquest Decret en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposen al que s'estableix en aquest Decret.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tingui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (24 d'octubre de 2023)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger