Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 669883
Modificació del Decret de nomenament dels membres de la Junta de Govern Local i Tinents de batle de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret de data 18 d'octubre de 2023, firmat pel batle, Sr. Juan Antonio Amengual Guasp:

DECRET DE BATLIA

Mitjançant Resolució de data 19 de juny actual aquesta Batlia una vegada constituïda la nova Corporació Municipal, aquesta Batlia en aplicació i desenvolupament del previst als artícles 20 i 23 de la Llei reguladora de bases de règim local, 22 del seu text refós i 35,2 d), 46,52 i concordants del vigent Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, va nomenar als membres de la Junta de Govern local i Tinents de Batle.

Per aquesta Batlia es considera convenient modificar el Decret de data 19 de juny actual, amb les seves modificacions de data 25 d'agost, per aquest motiu es deroguen el dos Decrets esmentats i es resol l'aprovació d'un nou Decret que els substitueix, per tal de definir d'una manera més clara i eliminar duplicitats en les materies delegades en els Tinents de Batle.

Per aquest motiu es derogen les resolucions de 19 de juny i 25 d'agost de 2023 i mitjançant aquesta Resolució,

RESOLC

Primer.- Nomenar membres de la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament els regidors: Sra. Esperanza Catalá Ribó, Sra. Isabel Bonet Saum, Sr. Manuel Mas Sánchez, Sr. Jaime Bujosa Arbona, Sr. Juan Thomàs Quetglas, Sra. Elisa Monserrat Mayol, Sra. Juana María Prats Vidal i Sr. Javier Tascón Piña.

Segon.- Nomenar Tinents de batle, segons ordre de substitució d'aquesta Batlia que s'indica, els següents membres de la Junta de Govern Local:

  • Primera Tinenta de Batle: Sra. Esperanza Catalá Ribó, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Policia Local, Protecció Civil, Joventut, Participació Ciutadana, Esdeveniments i Ciutadans Estrangers.
  • Segona Tinenta de Batle: Sra. Isabel Bonet Saum, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Serveis Generals, Informàtica, Comunicació, Transparència, Innovació, Qualitat, Coordinació municipal i Educació.
  • Tercer Tinent de Batle: Sr. Manuel Mas Sánchez, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat de Mobilitat i Transport, Igualtat, Món Rural, Benestar animal, Manteniment i Cultura.
  • Quart Tinent de Batle: Sr. Jaime Bujosa Arbona, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat d'Habitatge, Urbanisme i Patrimoni.
  • Quint Tinent de Batle: Sr. Juan Thomàs Quetglas, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat de Vies i Obres, Transició Energètica i Medi Ambient.
  • Sexta Tinenta de Batle: Sra. Elisa Monserrat Mayol, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Turisme, Comerç, Activitats, Platges i litoral.
  • Setena Tinenta de Batle: Sra. Juana María Prats Vidal, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Serveis Socials, Família i Gent Gran.
  • Octau Tinent de Batle: Sr. Javier Tascón Piña, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat d' Economia, Contractació i Esports.

Tercer.- Els anteriors nomenaments es notificaran personalment als designats i es publicaran en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del mateix dia de la signatura d'aquesta resolució.

Quart.- Donar compte d'aquesta resolució al Ple municipal en la primera sessió que es faci.

Firmat a Calvià, amb data 18 d'octubre de 2023 pel Batle, Sr. Juan Antonio Amengual Guasp.

Calvià, a data de la firma electrònica (18 d'octubre de 2023) El batle Juan Antonio Amengual Guasp