Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 668102
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 MOVESIII-480/2021

CEDIPSA CIA ESPAÑOLA DISTRIB PETROLEOS SA

***3545**

Al document 1 la inversió sol·licitada i l'ajuda sol·licitada no coincideix amb el pressupost presentat. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. Cal presentar el pressupost a nom de la sol·licitant de l'ajut. Algun dels pressupostos no indica data,número pressupost ni import total pressupostat. El pressupost finalment acceptat també te aquestes deficiències (No indica número, data, a nom del sol·licitant).

 MOVESIII-490/2021

CEDIPSA CIA ESPAÑOLA DISTRIB PETROLEOS SA

***3545**

Al document 1 la inversió sol·licitada i l'ajuda sol·licitada no coincideix amb el pressupost presentat. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. Cal presentar el pressupost a nom de la sol·licitant de l'ajut. Algun dels pressupostos no indica data,número pressupost ni import total pressupostat. El pressupost finalment acceptat també te aquestes deficiències (No indica número, data, a nom del sol·licitant). És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressupost sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. Cal identificar els proveïdors als pressupostos. En el document 5 cal indicar el núm RII.

 MOVESIII-2195/2021

MARCE ALONSO, CARLOS

***3266**

En el document 5 falta el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora, falta el núm RII i falten les coordenades.

 MOVESIII-2294/2021

SECO MELANTUCHE, ANA

***9323**

A la factura presentada s'indica que es tracta d'un vehicle de demostració. En aquest cas, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 MOVESIII-2393/2021

MESQUIDA RIUDAVETS, JUAN FRANCISCO

***9691**

Al document 1 que s'ha presentat signat pel sol·licitant falta la darrera pàgina. El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda, no per l'autoritzat. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda, no per l'autoritzat. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda, no per l'autoritzat.

 MOVESIII-3741/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa.

 MOVESIII-3743/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals. Cal aportar el document 2: Llista de pressuposts.

 MOVESIII-3780/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals i el document núm. 2.

 MOVESIII-3785/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Cal aportar CIF de l'empresa. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals. Cal aportar document 2: Llista de pressuposts.

 MOVESIII-3786/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Cal aportar CIF de l'empresa. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals. Cal aportar document 2: llista de pressuposts.

 MOVESIII-3787/2021

JUAN ENSEÑAT, JUAN

***9987**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3788/2021

SL, ONBOART

***8332**

Cal aportar còpia del DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar CIF de l'empresa. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-3794/2021

MIGUEL ANGEL CRESPI HEREDIA

***6777**

Cal aportar còpia del DNI actualitzat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3795/2021

CARLES COLL, GUILLERMO

***3953**

En el document 1 s'indica que és persona física (no autònom) i que té activitat econòmica. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. El pressupost no està a nom del sol·licitant. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3796/2021

HERRERO PEÑALVER, JUAN JOSE

***5533**

En el document 1 falta la signatura del sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3797/2021

CHACÓN ALHAMA, CARME

***4675**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 MOVESIII-3801/2021

XIANG ZHANG, DONGDONG

***6412**

En el document 5 falta la signatura de l'empresa instal·ladora.

 MOVESIII-3802/2021

TUBAGUA MAS ESPACIO SL

***0979**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades del representant legal de l'empresa i el núm de compte bancària no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3804/2021

INVEST, S.L., RUMBA

***6951**

En el document 1 s'indica que és una empresa, però que no té activitat mercantil i comercial.  Aclarir aquesta divergència. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa actualitzat. Cal aportar les escriptures completes de l'empresa. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la signatura de l'empresa instal·ladora.

 MOVESIII-3807/2021

ADROVER MONSERRAT, MICAELA

***3626**

En el document 1 el núm de compte bancària no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència.

 MOVESIII-3809/2021

MARTORELL LLORET, JORGE

***9612**

En el document 1 cal indicar la inversió i l'ajuda sol·licitada i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3810/2021

MAYANS MARQUES, OSCAR NICOLAS

***4234**

El document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda. El document 6 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda. El document 7 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda. El document 8 ha d'estar signat pel sol·licitant de l'ajuda.

 MOVESIII-3811/2021

ROSENKNOPP SL

***9054**

És necessari presentar document identificatiu del representant legal de l'empresa per poder acarar la signatura.

 MOVESIII-3814/2021

MANZANARO QUIJADA, SONIA

***5884**

En el document 1 cal emplenar degudament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant", cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte.

 MOVESIII-3817/2021

KAMMLER, CHRISTOPH

***6297**

Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3821/2021

TRAINING SCHEMES

***7555**

En el document 1 cal emplenar l'apartat "Sol·licitant". Cal aportar còpia del DNI del representant legal de l'empresa. Falta CIF de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3826/2021

MAURA OLIVER, ANGELA LAURA

***8751**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat a tots els apartats. També cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada.  Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-3828/2021

SANCHO GORDILLO, MANUEL

***5992**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Cal presentar el document 4 degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost dels punts de càrrega que es volen instal·lar i la factura del vehicle no incorpora el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000 € ( Punt 3.3.1.5.) abans de l'aplicació de l'IVA (Punt 10.2.1.f.). Cal aportar el document 5 degudament emplenat, signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-3831/2021

LEVEL ELECTRONICS SL

***0618**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta CIF de l'empresa. Falta còpia DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3833/2021

RODRIGUEZ VICENTE, ALFREDO

***5246**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat per el sol·licitant de la subvenció. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial. És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. DNI caducat.

 MOVESIII-3834/2021

DOMINGO RODRIGUEZ, JOSE ANGEL

***3685**

Cal aportar el certificat d'empadronament. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA . Manca la data del pressupost. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.Cal aportar els dos darrers rebuts de l Impost de Vehicles de Tracció Mecànica del vehicle a desballestar.

 MOVESIII-3835/2021

CIVIT VIVES , JORDI

***8229**

En el document 5 falta la signatura del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3836/2021

ROSSELLÓ VILLALONGA, CRISTINA

***8563**

En el document 1 falta la signatura del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3838/2021

TORRES SINTES, JOSE LUIS

***9860**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3839/2021

MOLL TRIAY, PEDRO GASPAR

***9786**

En el document 1 de la sol·licitud l'interessat marca que no té activitat mercantil. Aclarir aquesta divergència. Cal presentar document 4. La signatura digital s'ha de poder verificar.

 MOVESIII-3840/2021

ARTIGUES ORTIZ, APOLONIA

***9839**

Cal aportar el DNI que està caducat. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. La signatura digital s'ha de poder verificar. La signatura digital s'ha de poder verificar. La signatura digital s'ha de poder verificar.

 MOVESIII-3842/2021

CERDA FERRER DE SANT JORDI, RAFAEL

***3909**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada i rectificar l'ajuda sol·licitada. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-3846/2021

SARAH BRYON-EDMOND, ELIZABETH

***5017**

Cal aportar document acreditatiu per poder acarar la firma.

 MOVESIII-3847/2021

TANASE BOEROIU, STAVVAR DANIEL

***9972**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3850/2021

MARTORELL FERRER, MIQUEL

***9622**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial. Cal emplenat la data.

 MOVESIII-3851/2021

MARTORELL HERAS, SEBASTIAN

***2967**

Es necessari presentar el document 1 de sol·licitud. Cal aportar el document 5 signat pel sol·licitant de la subvenció i revisar coordenades UTM "X" e "Y". Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-3852/2021

CIFUENTES RODENAS, JOSE ANDRES

***7296**

A la sol·licitud el núm. compte bancari no coincideix amb el núm. compte bancari anotat en el tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Es necessari presentar el document 5 degudament emplenat ( manca el número RII de l empresa instal·ladora i s ha de poder verificar la signatura de l'empresa instal·ladora, no s'ha omplert el representant de l'empresa instal·ladora, ni el tipus de connectors).

 MOVESIII-3857/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. El document 5 s'ha d'emplenar amb les dades de l'empresa instal·ladora o associació empresarial i l'empresa instal·ladora habilitada.

 MOVESIII-3858/2021

HOHMANN, FRANK

***9187**

Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-3859/2021

DISA PENÍNSULA, S.L.

***0709**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. El sol·licitant no està al corrent de pagaments de l'AEAT. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Els pressupostos presentats no coincideixen amb els imports del document 2. El document no està signat pel sol·licitant. L'emplaçament que apareix en el document 5 no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3860/2021

MARTINEZ MARROU, ESTEFANIA

***8908**

En el document 1 cal indicar la inversió i l'ajuda sol·licitada. El pressupost/factura per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris. En el document 5 falta el núm. RII i la firma de l'instal·lador.

 MOVESIII-3863/2021

SANTA CLARA LIBRE SL

***0400**

El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant de l'ajuda i falta la data. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3864/2021

ASSESSORIA CARDONA BAUZA Y ASOCIADOS SL

***7399**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada i falta la firma del representant legal de l'empresa. El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". La matrícula que apareix en el permís de circulació del vehicle a desballestar no coincideix amb la del rebut del IVTM del 2022. Aclarir aquesta divergència. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3866/2021

SOLER LOPEZ, JOSE DIEGO

***6643**

Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 MOVESIII-3871/2021

3 SIXTY SOLUTIONS SL

***2059**

En el document 1 falta la signatura del representant legal de l'empresa. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar escriptures completes. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3874/2021

EECAR RENTAL SL

***5607**

En el document 1 cal indicar el tipus de beneficiari. Les factures dels vehicles que es volen adquirir han d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3877/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Cal aportar CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. El document no està signat pel sol·licitant. El document 5 s'ha d'emplenar amb les dades de l'empresa instal·ladora o associació empresarial i l'empresa instal·ladora habilitada. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3879/2021

BELLOCH RODRIGO, RAFAEL

***4374**

El document 1 està incomplet.

 MOVESIII-3880/2021

TRIAS DARDER, JUAN MANUEL

***4265**

La signatura del DNI del sol·licitant no coincideix amb la signatura de la sol·licitud. En el document 5 el preu sense i amb IVA no concorda amb el pressupost. La signatura del DNI del sol·licitant no coincideix amb la signatura del document 5. La signatura del document 6 no coincideix amb la signatura del DNI. La signatura del document 7 no coincideix amb la signatura del DNI. La signatura del document 8 no coincideix amb la signatura del DNI.

 MOVESIII-3881/2021

MORLA MARQUEÑO, JOSE ANTONIO

***6796**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3884/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. En el document 5 falten les firmes del representant legal de l'empresa i del representant de l'empresa instal·ladora. S'ha d'emplenar amb les dades de l'empresa instal·ladora o associació empresarial i l'empresa instal·ladora habilitada. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3885/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa i la del representant de l'empresa instal·ladora. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3886/2021

TOYOTA MATERIAL HANDLING ESPAÑA S.L.

***0102**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3887/2021

TOYOTA MATERIAL HANDLING ESPAÑA S.L.

***0102**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3888/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Falta CIF de l'empresa. Falta DNI del representant legal de l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa i la del representant legal de l'empresa instal·ladora. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3889/2021

BRISAS DE MAR MEDITERRANEO SL

***5011**

En el document 7 falten les dades del representant legal de l'empresa. En el document 8 falten les dades del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3890/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. És necessari identificar correctament, cadascun dels expedients sol·licitats per a aquest tipus d'actuació, sigui com sigui el seu estat. Adjuntar un escrit si és necessari detallant les subvencions sol·licitades o rebudes. Cal aportar CIF de l'empresa. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 MOVESIII-3891/2021

VIDAL LOPEZ, JUAN PEDRO

***6227**

En el document de sol·licitud cal anotar l ajuda sol·licitada. Cal aportar certificat d'empadronament. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques(document 8)degudament emplenada i signada.

 MOVESIII-3896/2021

SALINAS ORTIZ, ALEJANDRO

***3200**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Falta DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3897/2021

HUESCAR FELGUERAS, JUAN MANUEL

***8282**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3898/2021

PONS CARRETERO, MARIA PRAXEDES

***9716**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 MOVESIII-3899/2021

YESOS Y ESCAYOLAS RUBIO SL

***2933**

En el document 1 s'indica que no té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 MOVESIII-3900/2021

AMENGUAL DOLS S.A.

***4550**

Al pressupost del PRVE falta la data. El document 5 ha d'estar signat per el representant legal de l'empresa instal·ladora. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 23 d'octubre de 2023

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Dominguez