Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 667298
Bases per subvencionar ajudes de mobilitat destinades a col.laborar amb les despeses derivades del transport per a estudiants universitaris, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 9 d'octubre 2023, va aprovar les següents:

BASES PER SUBVENCIONAR AJUDES DE MOBILITAT DESTINADES A COL·LABORAR AMB LES DESPESES DERIVADES DEL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS, DE BATXILLERAT I DE CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ O SUPERIOR

Dins de la política que du a terme l'Ajuntament de Llubí de col·laboració, ajuda i recolzament per a les famílies del nostre poble que tenen fills i filles estudiants, l'Ajuntament aprova per segon any consecutiu, la creació d'unes ajudes específiques de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses derivades del transport per a estudiantes universitaris, de batxillerat, de cicles formatius de grau mitjà i superior que es regiran d'acord a les bases següents:

Primera.-DESTINATARIS/-ES - REQUISITS

1.-L'ajuda va destinada a les persones que realitzen batxillerat, estudis reglats universitaris (UIB i península), cicles formatius de grau mitjà i superior, durant el curs acadèmic 2023/2024

2.- No podran beneficiar-se d'aquesta ajuda:

  • si cursen en acadèmies o centres privats estudis no reglats o no homologats.
  • si realitzen estudis corresponents al tercer cicle o doctorat,

3.- Els/les estudiants han d'estar empadronats/-des a Llubí els dos darrers anys.

Segona.-SOL·LICITUDS

1.-Per a sol·licitar l'ajuda s'ha de complimentar l'imprès que figura com ANNEX I en les presents bases i que es facilitarà a l'Ajuntament de Llubí (c/Sant Feliu, 13) , a la pàg. web www.ajllubi.net o a la seu electronica https://llubi.sedelectronica.es/info

2.-Les sol·licituds i la documentació corresponent es presentaran en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Llubí (dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 i dilluns de 16:00 a 20:00 hores).

3.-El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies naturals des de el dia següent de la publicació de les Bases al BOIB.

Tota sol·licitud presentada fora de termini serà desestimada.

La instància i l'imprès de sol·licitud (annex I) anirà acompanyant de la següent documentació :

- Fotocòpia del DNI. de la persona que sol·licita l'ajuda.

- Certificat o justificant de matrícula (en el cas d'estudis universitaris s'admetrà “vist-i-plau” amb el segell original del centre).

- Declaració jurada per a la qual no es rep cap altra subvenció per a transport.

- Certificat de l'IES Sineu de què els alumnes de Batxillerat no disposen de transport escolar.

 

Tercera.-TIPUS I QUANTIA

En cap cas podrà rebre més d'una ajuda pública de transport per curs acadèmic, encara que realitzi simultàniament altres estudis.

La partida pressupostària 231/48003 habilitada per l'Ajuntament de Llubí per a les ajudes al transport per al curs 2023-2024   és d'un total de 10.000 euros.

 

Criteris:

  • Alumnes que estudien Batxillerat: 100 euros.
  • Estudiants cicles formatius: 100 euros.
  • Estudiants de grau  a la UIB per estudis presencials : 3 euros per crèdit fins a un màxim de 200 euros. (un mínim matriculat de 30 crèdits).
  • Alumnes universitaris de grau que estudiïn fora de la CAIB (perquè els estudis no s'imparteixen a la UIB ) per estudis presencials: 4 euros per crèdit fins a un màxim de 250 euros. ( un mínim matriculat de 30 crèdits).
  • Alumnes universitaris de grau que estudiïn fora de la CAIB (I els estudis s'imparteixen a l'UIB) per estudis presencials: 3 euros per crèdit fins a un màxim de 200 euros. (un mínim matriculat de 30 crèdits).
  • Alumnes de master Universitari per estudis  presencials : 100 euros  un mínim  de 30 crèdits matriculars.

L'ingrés de l'ajuda serà efectiu una vegada finalitzat el termini de recepció de sol·licituds i sempre que s'hagin complit els requisits per poder optar-hi.

Quarta.-PUBLICITAT

Bases

Es publicaran al BOIB, en el tauler d'anuncis de la seu electrònica                        

( https://llubi.sedelectronica.es)

i a la pàgina web municipal

( www.ajllubi.net ).

Llistes

Per mitjà d'un Edicte, s'exposaran en l'Ajuntament les llistes provisionals de sol·licituds admeses i no admeses (proposta de resolució) així com a  en el tauler d'anuncis de la seu electrònica   ( https://llubi.sedelectronica.es) i a la pàgina web municipal ( www.ajllubi.net ) ,obrint-se un termini de 3 dies naturals per a esmenar deficiències.

Una vegada comprovades les reclamacions a les llistes provisionals i esmenades les possibles deficiències es publicarà de la mateixa manera la llista definitiva de sol·licituds admeses i no admeses (Resolució definitiva) que es publicarà al BOIB, al tauler d'edictes de la seu electrònica i a la pàgina web municipal (www.ajllubi.net).

 

Llubí, document signat electrònicament (24 d´octubre de 2023)

La batlessa Magdalena Perelló Frontera

 

ANNEX I. Instància sol·licitud de subvenció per ajudes de mobilitat

DADES D'IDENTIFICACIÓ

Nom i Llinatges

 

DNI

Adreça      

CP      

Telèfon      

 

Municipi      

Adreça electrònica

     

DADES DE LA PERSONA REPRESENTANT

Nom i Llinatges

     

DNI

     

Adreça

     

CP

     

Telèfon

     

Municipi

     

En qualitat de

 

     

Adreça electrònica

     

 

 

 

 

 

 

EXPOSA

Estant informat de la convocatòria específica de subvenció d'acord amb les Bases que regulen ajudes de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses derivades del transport per a estudiants universitaris, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior, declaro complir els requisits que en ella s'exigeixen i adjunt la documentació requerida.

 

S'ADJUNTA

(  ) Fotocòpia DNI, NIE o passaport del sol·licitant.

(  ) Certificat o justificant de matrícula ( en el cas d'estudis universitaris, s'admetrà “ vist i plau” amb el segell original del centre)

(  ) Certificat de l'I.E.S Sineu de que els alumnes de batxillerat no disposen de transport escolar.

(  ) Dades Bancàries

IBAN_____  /______/______/_____/_____/_____

 

DECLARACIÓ JURADA:

Declaro que no rep cap subvenció per a transport.

 

 

 

SOL·LICITA

SIGNATURA

Que em sigui concedida la subvenció indicada

Llubí,   _____  d  ________________   de 2023.

 

 

 

 

 

 

 

SRA. BATLESSA DE L´AJUNTAMENT DE LLUBI

 

ANNEX II DECLARACIÓ JURADA

En compliment als requisits establerts a les Bases que regulen la concessió d'ajudes de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses derivades del transport per a estudiants universitaris, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior, DECLARO:

No ha sol·licitat ni percebut cap subvenció d'altres administracions per aquesta activitat sol·licitada, comprometent-se a comunicar a l'ajuntament la concessió d'altres subvencions o ajuts per a la mateixa finalitat que s'hagin pogut obtenir amb posterioritat a la presentació d'aquest escrit.

Llubí,   _____  de ____________________ de 2023

Signatura,

 

 

 

Nom:   _________________________

DNI: __________________________