Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

EMPRESA MUNICIPAL D'AIGÜES I CLAVEGUERAM, S.A EMAYA

Núm. 666395
Correcció modificació Oferta d’ocupació pública de 2022 per a l’estabilització d’ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 10 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 138 una modificació de l'oferta d'ocupació temporal de 477 llocs de treball de caràcter fix a cobrir a EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A.

2. En aquesta publicació s'han advertit les errades següents:

  • A les taules del punt I de l'annex, es fa referència al lloc de feina d'oficial 1ª administratiu/iva de l'àrea de Presidència/Gerència, quan ha de fer referència al lloc de feina d'auxiliar administratiu de l'àrea de Presidència/Gerència. Al mateix temps es manifesta que la forma d'accés al lloc de feina d'oficial 1ª administratiu/iva de l'àrea de Presidència/Gerència es en la modalitat de concurs oposició quan la forma d'accés correcta es la de concurs.
  • Al punt II de l'annex, s'indica que s'anul·len les bases de la convocatòria d'1 plaça fixa d'oficial 1a administratiu/iva de presidència, quan aquestes bases no s'han d'anul·lar, sinó que s'han de modificar les bases de la convocatòria de 14 places fixes d'auxiliar administratiu, en concret la d'1 plaça d'auxiliar administratiu/iva de Presidència/Gerència.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet, o aritmètics que existeixin en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o disposició.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

 1. Rectificar en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, els errors advertits a la publicació del BOIB de 10 d'octubre de 2023 relativa a la Modificació d'Oferta d'Ocupació Pública del procés d'estabilització que, al mateix temps, modificava l'oferta d'ocupació pública a Emaya, publicada en el BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022 i modificada segons les publicacions del BOIB núm. 84, de 28 de juny de 2022 i núm. 153, de 24 de novembre de 2022 i

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic de la pàgina web d'EMAYA (www.emaya.es) als efectes de donar-ne publicitat.

Interposició de recursos

D'acord amb la naturalesa jurídica d'EMAYA, es concedeix un termini de 15 dies per a realitzar al·legacions davant la present comunicació que hauran d'adreçar-se al Consell d'Administració d'Emaya, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A., i en tot cas qualsevol reclamació respecte a la present convocatòria correspon formular-la davant els Tribunals de l'ordre Jurisdiccional Social.

Tot això, sens perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pugui estimar més convenient al seu dret.

 

Palma, a dia de la signatura electrònica (23 d´octubre de 2023)

La directora de Corporació d'EMAYA Nuria Gallego Cañellas

 

ANNEX

A la taula de PLACES PER CONCURS - CONCURS OPOSICIÓ

On diu:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

0

Oficial 1ª Administratiu/iva

Presidència/Gerència

Lliure

Concurs oposició

1

Auxiliar Administratiu/iva

Presidència/Gerència

Lliure

Concurs oposició

Ha de dir:

Nombre

Lloc de feina

Àrea

Torn

Forma d'accés

1

Oficial 1ª Administratiu/iva

Presidència/Gerència

Lliure

Concurs

0

Auxiliar Administratiu/iva

Presidència/Gerència

Lliure

Concurs oposició

En conseqüència, es modifiquen les bases específiques de la convocatòria oberta del concurs oposició per a la cobertura de 14 places fixes d'auxiliar administratiu/iva a EMAYA– Aigües. Publicades al BOIB núm. 167  de 24 de desembre de 2022 (edicte 11306).

Referència Convoca – Ofertes de feina web Emaya: 052-AG-CO Auxiliar administratiu/iva.

Tant pel que fa al títol de les bases, com al seu contingut íntegre:

On diu: 10 places fixes.

Ha de dir: 9 places fixes.