Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 666131
Actualització del preu de les hores extraordinàries del personal laboral de l'Ajuntament de Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb aquest anunci es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Campos, en sessió ordinària celebrada en data de 28 de setembre de 2023, ha adoptat per unanimitat el següent,

Acord

Primer.- Modificar el Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Ajuntament de Campos per a la introducció del següent article:

“Article 15 Gratificacions i hores extraordinàries.

1. Els representants del personal seran informats de les gratificacions concedides als/a les treballadors/res de la Corporació.

2. Es consideraran hores extraordinàries totes aquelles que superin la jornada laboral setmanal establerta per Conveni Col·lectiu.

3. La compensació de les hores extres es durà a terme mitjançant compensació econòmica o descans (sempre que l'organització del servei ho permeti).

4. Les hores extraordinàries realitzades en dies no festius es retribuiran a raó del preu d'hora ordinària de les retribucions integres incrementat en un 50%.

5. Les hores extraordinàries realitzades en dies festius es retribuiran a raó del preu d'hora ordinària de les retribucions integres incrementat en un 75%.

6. En el cas que el treballador opti per la compensació en temps de descans, seran d'aplicació els mateixos percentatges establerts als apartats anteriors”.

Segon.- La present modificació del Conveni col·lectiu produirà efectes des del dia 1 de gener de 2023.

Tercer.- Publicar íntegrament la modificació parcial del conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Campos i del Pacte Regulador de les Condicions del personal al servei de l'Ajuntament de Campos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Notificar el present acord a les organitzacions sindicals integrants de la mesa de negociació amb indicació dels recursos que es considerin oportuns. Així mateix, emplaçar a les parts per a la signatura de l'acord.

Cinquè.- Signat l'Acord, remetre còpia del mateix a l'Oficina Pública corresponent perquè es procedeixi al seu registre. Igualment es donarà publicitat en el tauler d'anuncis i en la seu electrònica d'aquest Ajuntament per a general coneixement de tot el personal.

 

 

Campos, a la data de signatura electrònica (23 d´octubre de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa