Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 666114
Aprovació increment del 0,5 per cent sobre les retribucions dels càrrecs electes de la Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord de la Junta Veïnal de l'Entitat Local Menor de Palmanyola de data 20 d'octubre de 2023 pel qual s'aprova l'increment retributiu addicional del 0,5 per cent amb efectes de dia 1 de gener de 2023 als membres de l'equip de govern de l'Entitat Local Menor de Palmanyola que exerceixin els seus càrrecs en règim de dedicació parcial.

Es publica aquest per al seu general coneixement, donada la seva transcendència, la part dispositiva de la qual estableix:

PRIMER. Establir a favor dels membres de la Corporació que exerceixin els seus càrrecs en règim de dedicació parcial, les retribucions que a continuació es relacionen, amb efectes del 01 de gener de 2023, que es percebran en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, i donar-los d'alta en el règim general de la Seguretat Social, havent d'assumir aquesta Corporació el pagament de les quotes empresarials que correspongui.

  • El càrrec de Vocal delegat de les àrees d'esport, cultura i joventut percebrà una retribució anual bruta de 5.972,30 euros (426,60 € X 14 mensualitats).
  • El càrrec de Vocal delegat de les àrees d'organització i coordinació interna ELM, relacions institucionals i tercera edat percebrà una retribució anual bruta de 5.972,30 euros (426,60 € X14 mensualitats).
  • El càrrec de Vocal delegat de les àrees de Medi ambient, infraestructures, seguretat viària i ciutadana percebrà una retribució anual bruta de 9.704,92€ euros (693,20 € X 14 mensualitats).

SEGON. Aprovar i disposar la quantitat de 107,71 euros (21.649,51 – 21.541,8) a la qual ascendeixen les modificacions de les retribucions dels membres de la Corporació

TERCER. Publicar de manera íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. i en el tauler d'anuncis de l'Entitat l'Acord del Ple, adoptat previ informe d'Intervenció, a l'efecte del seu general coneixement.

Així mateix, publicar la resolució en la seu electrònica d'aquesta Entitat [http://palmanyola.sedelectronica.es]”.

Ho mana i signa el Sr. Batle.

 

Palmanyola, 23 d'octubre de 2023

El batle Arnaldo Francisco Llinàs Quintana