Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 665987
Notificació per la qual es trasmet l'obligació de netejar el terreny en propietat situat a Puigpunyent, amb la finalitat d'evitar perill i cuidar la seguretat del municipi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Guillermo Cañellas Tomás

Amb el present escrit vull comunicar-vos, pel vostre coneixement i efectes, que està vigent una ordenança reguladora de la neteja, seguretat i salubritat de tot tipus de terrenys, urbanitzacions, edificacions i instal·lacions publicat en el BOIB núm. 19 del 7- 02-2004.

Aquesta ordenança s'aplica als terrenys en els quals concorren alguna de les següents circumstàncies:

  • Quan acumulin gran quantitat d'herba i altres matèries orgàniques.
  • Quan es produeix abandonament, abocament o eliminació incontrolada de qualsevol dels residus urbans o generats als domicilis particulars, comer- ços, oficines i serveis: animals domèstics morts, així com mobles, trastos i vehicles abandonats; residus i escombraries procedents d'obres menors de construcció i reparació domiciliari.
  • Quan existeix qualsevol tipus de perill per a la seguretat i/o salubritat de les persones.

Aquesta ordenança té com a objecte regular la neteja, seguretat i salubritat dels terrenys, urbanitzacions, edificacions i instal·lacions; i, en definitiva, prevenir-ne situacions d'abandonament per part dels propietaris, arrendataris, explotadors, etc.

Per abocaments de residus se us comunica la necessitat de la neteja del terreny de la vostra propietat situat a Puigpunyent, amb referència cadastral 07045A003001380000QA

Ho mana i signa el Batle.

 

Puigpunyent, document signat electrònicament (23 d'octubre de 2023

El batle Antoni Marí Enseñat)