Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 665966
Nomenament del personal eventual qui exercirà el lloc d'Assessor TICS i Subvencions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present s'anuncia, per a general coneixement i en compliment  del que es disposa en l'art. 104.3 de la Llei7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, que mitjançant Decret d'Alcaldia de data 11 d'octubre de 2023, s'ha adoptat el següent acord:

Havent-se aprovat pel Ple d'aquesta Corporació, en sessió extraordinària de data 29 de juny de 2023 el nombre, característiques i retribucions del personal eventual,

En exercici de les facultats que tinc atribuïdes per la legislació sobre règim local, en particular els articles 104 i 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, així com l'article 87 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre

DISPOSO:

Primer.- Nomenar personal eventual a Sr. SANTIAGO MORENO GARCÍA, amb DNI núm. ****5866** qui exercirà el lloc d'ASSESSOR TICS I SUBVENCIONS, amb efectes del dia 16 d'octubre de 2023.

Segon.- L'exercici de les funcions inherents al citat lloc de treball s'exercirà en règim de plena dedicació.

Tercer.- La retribució anual bruta serà de 40.000 € que s'abonaran en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, sent revisades anualment en la mateixa proporció en què es revisin les retribucions del personal al servei de la Corporació.

Quart.- El nomenat podrà ser destituït o separat lliurement per l'alcaldia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual presti la seva funció de confiança o assessorament.

Cinquè.- Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de la Província, amb especificació del lloc, règim de retribucions i dedicació.

Sisè.- Donar compte al Ple en la primera sessió que celebri.

 

Santa Eulària des Riu, (signat electrònicament:17 d'octubre de 2023)

L'alcaldessa Mª del Carmen Ferrer Torres