Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 665938
Anunci modificació provisional de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització de béns públics municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord de la Junta Veïnal de data 20 d'octubre de 2023 de l'Entitat Local Menor de Palmanyola pel qual s'aprova la modificació provisional de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització de béns públics municipals.

La Junta d'aquesta Entitat Local Menor de Palmanyola, en sessió ordinària celebrada el dia 20 d'octubre de 2023, va acordar l'aprovació provisional de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització de béns públics municipals.

I en compliment del que es disposa en l'article 17.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet l'acord a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://palmanyola.sedelectronica.es].

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament aquest Acord.

Ho mana i signa el Sr. Batle.

 

Palmanyola, 23 d'octubre de 2023

El batle Arnaldo Francisco Llinàs Quintana