Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 665188
Modificació a l’alça de l’import concedit a dues associacions de vesins del municipi de Sant Josep de sa Talaia per a la realització d’activitats i festes (any 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia núm. 2023-3741, de 25 de setembre de 2023, es va adoptar la següent resolució:

“(...) RESOLUCIÓ:

1. Modificar a l'alça la subvenció concedida per Decret d'Alcaldia núm. 2022-4390, de 05/12/22, corresponent a l'any 2022 a les següents associacions de vesins, que quedaria de la següent manera:

ENTITAT

ANY 2022

G07315021

4.331,62 €

G07460587

3.425,10 €

2. Donar-ne compte als interessats, d'acord amb la base 5.4 de la convocatòria, a través del tauler d'anuncis de l'Ajuntament i la pàgina web de l'Ajuntament (www.santjosep.org). També es publicarà al tauler d'anuncis de la seu digital.

3. Donar-ne compte a la base de dades nacional de subvencions d'acord amb  el que disposa l'art. 20 de la LGS i l'art. 36 del RGS.

4. D'acord amb l'article 17 de l'Ordenança general de subvencions d'aquest Ajuntament, les subvencions d'import superior a 3.000,00 € s'hauran de publicar al BOIB.

5. Informar a les entitats sol·licitants que contra la resolució que recaigui en aquest procediment, la qual posarà fi a la via administrativa, es podran interposar, alternativament, els recursos següents:

  • El recurs de reposició, potestatiu, davant l'òrgan que dictarà la resolució, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació d'aquesta resolució. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, es podrà interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació de la desestimació del recurs de reposició. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, es podrà interposar el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.
  • O, directament, el recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació de l'acord.”

El que es publica perquè tothom en prengui coneixement.

 

(Signat electrònicament: 19 d´octubre de 2023

L´alcalde Vicente Roig Tur)