Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 665119
Obertura d’informació pública per a l’elecció del jutge de pau, titular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha iniciat l'expedient per a l'elecció del jutge de pau, titular i substitut.

En virtut de la qual cosa, es fa públic que s'obre un termini de presentació d'instàncies de QUINZE DIES HÀBILS a partir de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Els interessats que reuneixin les condicions de capacitat i compatibilitat assenyalades a l'art. 13 i següents del Reglament 3/1995, de 7 de juny, de jutges de pau, poden recollir i presentar les instàncies en el registre d'entrada de l'Ajuntament, situat al Passeig del Mar, 16, del terme municipal de Sant Antoni de Portmany, les quals poden acompanyar d'una relació de mèrits i/o curriculum vitae.

Els requisits que han de complir els interessats són els que la vigent LO 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, preveu per a l'ingrés a la carrera judicial, llevat dels derivats de la jubilació per edat, sempre que aquesta no suposi un impediment físic o psíquic per al càrrec. Aquests requisits són:

  • 1r. Ser espanyol.
  • 2n. Ser major d'edat.
  • 3r. No estar inclòs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'art. 303 de la LO 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, que literalment diu: “Estan incapacitats per a l'ingrés a la carrera judicial els impedits físicament o psíquicament per a la funció judicial; els condemnats per delicte dolós mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós mentre no siguin absolts o es dicti una interlocutòria de sobreseïment, i els qui no estiguin en el ple exercici dels drets civils.”

Els interessats han de residir a la població on tingui la seu el Jutjat de Pau, encara que la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de què depenguin pot autoritzar-ne, per causes justificades, la residència en un lloc diferent, sempre que sigui compatible amb l'exacte compliment dels deures propis del càrrec, d'acord amb el que disposa l'article 17 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau.

El que es publica d'acord amb el que disposa l'article 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 20 d'octubre de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar