Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 662726
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de rectificació d’errades de la Resolució per la qual s’aproven les llistes d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se’ls nomena funcionaris de carrera i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 17 d'octubre de 2023 s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina (BOIB núm. 142 de 19 d'octubre de 2023).

2. S'ha advertit un error material en la Resolució esmentada, atès que les xifres publicades del DNI de dues persones de les llistes no són les correctes.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022).

6. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

8. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears

9. L'article 5.2 de l'annex del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 17 d'octubre de 2023 per la qual s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina (BOIB núm. 142 de 19 d'octubre de 2023),en el sentit següent:

Allà on diu,

***3049*

BARCELO MAYOL, FRANCINA AINA

***6819*

FUSTER CUERVO, PATRICIA

***0067*

CAMPS BOSCANA, JOSE MIGUEL

Ha de dir,

***5010*

BARCELO MAYOL, FRANCINA AINA

***3049*

FUSTER CUERVO, PATRICIA

***6819*

CAMPS BOSCANA, JOSE MIGUEL

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 

(Signat electrònicament: 20 d'octubre de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens