Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 662526
Acord del Consell de Govern de 20 d’octubre de 2023 de cessament i nomenament de vocal del Consell d’Administració de Ports de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Llei 10/2005, de 21 de juny, de ports de les Illes Balears es va crear l'ens públic Ports de les Illes Balears, el qual es configura com a entitat pública empresarial, d'acord amb l'article 2.1 b) de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

L'article 28.2 de la Llei 10/2005 estableix que els estatuts determinen la composició del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, essent membres nats d'aquest Consell el president, el vicepresident i el director gerent. Així mateix, assenyala que els membres a designar com a vocals en nombre no inferior a dotze ni superior a devuit són nomenats per acord del Consell de Govern, per un termini de quatre anys.

D'acord amb l'annex I del Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'ens Ports de les Illes Balears queda adscrit a la Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta del conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua, en la sessió de dia 20 d'octubre de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent

Primer. Cessar el Sr. Bernadí Alba Mateu com vocal-membre del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, agraint-li els serveis prestats.

Segon. Nomenar el Sr. Adolfo Vilafranca Florit com vocal-membre del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 d'octubre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens