Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 662522
Decret 84/2023, de 20 d’octubre, pel qual se cessa al director general de Cultura i es nomena el Secretari Autonòmic de Cultura i Esports i la directora general de Cultura de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 17 m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern separar i nomenar per decret als càrrecs públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quan li ho atribueixi la legislació vigent.

L'article 41 e) de la mateixa llei disposa que correspon als consellers proposar al Consell de Govern el cessament i nomenament dels càrrecs públics dependents de la seva conselleria.

D'altra banda, l'article 15 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els directors generals seran nomenats i separats per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

La Secretaria Autonòmica de Cultura i Esports és assimilada en rang a un òrgan directiu de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per tant serà nomenat per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta del conseller de Turisme, Cultura i Esports, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del 20 d'octubre de 2023.

DECRET

Primer

Disposar el cessament del càrrec públic de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports següent:

- Senyor Pedro Vidal Monserrat, com a director general de Cultura de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports.

Disposar el nomenament dels càrrecs públics de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports següents:

- Senyora Ricarda Margarita Vicens Schluhe , com a directora general de Cultura de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports.

- Senyor Pedro Vidal Monserrat, com a secretari autonòmic de Cultura i Esports de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports.

Segon

Disposar que aquest Decret entri en vigor el mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 d'octubre de 2023

 

La presidenta

El conseller de Turisme, Cultura i Esports

Margarita Prohens Rigo

Jaime Bauzá Mayol