Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 659888
Modificació de la composició dels membres del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir dues places de subinspector de Policia Local (BOIB núm. 51 de 22/04/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. Per Decret de Batlia de data 23/05/2023 es varen aprovar les bases de la convocatòria del concurs oposició per cobrir dues places de subinspector de Policia Local, pel procediment de promoció interna (BOIB núm. 51 de 22/04/2023, BOIB núm. 73 de 03/06/2023 i BOE núm. 128 de 30/05/2023).

2. En la convocatòria esmentada es designava als membres del tribunal qualificador del procés selectiu a proposta de l'Ajuntament de Calvià, amb la següent composició:

a) President o Presidenta: José Antonio Navarro Muñoz. Suplent: Antonio Aguareles García

b) Vocals:

 

- Un vocal proposat per la Direcció General Emergències i Interior, competent en matèria de coordinació de policies locals.

- Un vocal proposat per l'Escola Balear d'Administració Pública.

- Vocal designat per l'Ajuntament: Manuel Pedraza Alfaro

Suplent: Juan Hererra Herrera

 

c) Secretària, amb veu i vot: Carme Oliver Payarols

Suplent: Matilde Riera Andreu

3. El Sr. José Antonio Navarro Muñoz designat President del tribunal i el seu suplent, Sr. Antonio Aguareles Garcia, es troben actualment de baixa per incapacitat temporal, per la qual cosa, impedeix convocar el tribunal qualificador del procés selectiu per a la seva constitució ni formar-hi part, atès que l'inici de les proves està fixat pel dia 26 d'octubre 2023.

4. La Sra. Carmen Oliver Payarols nomenada Directora general de Serveis Generals de la Corporació municipal, no pot formar part de l'òrgan de selecció al ostentar un càrrec de lliure designació política, per la qual cosa obliga a substituir-la.

5. Així mateix, el Sr. Juan Herrera Herrera s´ha jubilat recentment, i el Sr Pedraza va sol·licitar no formar part del tribunal al incórrer en una causa d'abstenció.

6. Per resolució de la direcció general d'Emergència i Interior del Govern de les Illes Balears s'han designat els següents vocals:

-A proposta de la Direcció General d'Emergències i Interior: Titular: Miquel Quetglas Morey Suplent: Frederic Febrer Colomina

-A proposta de l'Escola Balear d'Administració Pública: Titular: Vicente Gómez Ferrer Suplent: Joaquín Rodríguez Garberí

7. Tot l'anterior, obliga a establir un nova composició del tribunal qualificador esmentat en base a l'article 183 del Decret 40/2019, de 24 de maig, que aprova el Reglament marc de coordinació de las policies locals de las Illes Balears que estableix que la composició dels tribunals ha de ser predominantment tècnica; tots els membres han de tenir titulació igual o superior a les exigides per a l'accés a les places convocades

Per la qual cosa, aquesta Tinença de Batlia en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d' abril, reguladora de les Bases de Règim Local, dicta la següent

Resolució

1. Modificar el tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir dues places d'Subinspector de Policia Local pel procediment de promoció interna (BOIB, núm. 51 de 22 d'abril de 2023) que queda configurat en els següents termes :

a) President: Antonio Figuerola Rivadeneira. Suplent: Francisco Darder Kittila

b)Vocals:

 

- Vocal proposat per la Direcció General Emergèncias i Interior: Miquel Quetglas Morey Suplent: Frederic Febrer Colomina

- Vocal proposat por la Escola Balear d'Administració Pública: Vicente Gómez Ferrer Suplent: Joaquín Rodríguez Garberí

-Vocals designats per l'Ajuntament: Jaime Tovar Jover i Antonio Pallicer Martorell. Suplents: Mª Jose Florit i Ana Mª Guardiola Serrano, respectivament.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, en la data de la firma electrònica (16 d'octubre de 2023)

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica, Comunicació, Innovació, Qualitat i Coordinació municipal Isabel Bonet Saum (Delegació per Resolució de Batlia de 18/07/2023)