Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 658299
Delegació d'atribucions en matèria de targetes d'armes d'aire comprimit

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que en data 17 d'octubre de 2023 el Sr. Batle ha dictat la resolució número 756/2023, amb el següent contingut literal:

“DELEGACIÓ D'ATRIBUCIONS EN MATÈRIA DE TARGETES D'ARMES D'AIRE COMPRIMIT

Jaume Soler Pont, batle de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar,

Atès el que disposa l'article 105 del Reial Decret 137/1993, de 29 de gener, que aprova el Reglament d'armes i que atribueix als batles la concessió i retirada de les targetes d'armes de categoria quarta.

Atesa la Resolució de la Batlia núm. 2023/463 (BOIB núm. 88 de data 29 de juny de 2023), per la que es delega a favor de la regidora Emilia Díaz-Asensio Muñoz, entre altres, la direcció i gestió de l'àrea de Policia Local.

En virtut del que disposa l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i per tal de millorar el control sobre les armes i les targetes expedides.

RESOLC:

Primer.- Delegar a favor de la regidora delegada de les àrees de Policia Local i Protecció Civil, la Sra. Emilia Díaz-Asensio Muñoz, les competències en matèria de targetes d'armes que atribueix l'article 105 del Reglament d'armes al batle.

Segon.- Assignar a la Policia Local les tasques administratives de concessió, control i retirada de les targetes i en general les funcions que el Reglament d'armes atribueix a la Batlia.

Tercer.- Notificar aquesta resolució al regidor delegat, comunicar-la a la Policia Local,

Publicar-la al BOIB i donar-ne compte al Ple de l'Ajuntament a la primera sessió ordinària que es celebri."

 

Sant Llorenç des Cardassar, 18 d'octubre de 2023

El batle Jaume Soler Pont