Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 657735
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per al qual es corregeixen les errades advertides en la Resolució per la qual es constitueix la borsa ordinària de personal funcionari interí del cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 25 d’abril de 2019 (BOIB núm. 125 de 9 de setembre de 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 125, de 9 de setembre de 2023, s'ha publicat la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es constitueix la borsa ordinària de personal funcionari interí del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 25 d'abril de 2019.

2. En data de 6 d'octubre de 2023, va tenir entrada a través del Registre General amb núm. de registre GOIBE632094/2023, sol¨·licitud del senyor Carlos Ramis de Ayreflor Frontera, posant de manifest que a la publicació del BOIB esmentada no s'havia inclòs el seu nom a la columna corresponent al torn lliure del cos auxiliar de Menorca, sí inclòs a la llista publicada a la pàgina web https://oposicions.caib.es i sol·licitant l'esmena de l'error.

3. Efectivament, s'ha advertit una errada material en la llista del borsí d'interins de la resolució publicada al BOIB, en concret en la columna OPOSICIONS 2019. COS AUXILIAR MENORCA TORN LLIURE, en sentit que, per una errada en la transcripció de la llista, no es va incloure a les següents persones:

***8282* RAMIS CATALAN, JOAN ANTONI                          2   58,353  14N

***8143 * RAMIS DE AYREFLOR FRONTERA, CARLOS     2   58,041  15N

***5960* SANCHEZ MORENO, JAVIER                                  1   25,988  30N

***2016* FIGUEROLA GUAL, MARGARITA DEL MAR       1   24,506  33N

Aquestes persones han participat en el torn de l'illa de Mallorca, però han manifestat la seva disponibilitat a prestar serveis com a personal funcionari interí a l'illa de Menorca.

4. També s'ha advertit una errada material en la columna OPOSICIONS 2019. COS AUXILIAR MALLORCA TORN LLIURE de l'esmentada publicació en el BOIB, en el sentit de que se va incloure en el borsí a la senyora ELENA BARROSO STOCKMANN, quan no ha de figurar-hi, atès que ha superat les proves selectives i se li ha adjudicat un lloc de feina, motiu pel qual se l'exclou del borsí.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. L'article 3.2 a) del decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari intería al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que:

a) A les illes on es convoquin places, la borsa corresponent ha d'estar integrada per les persones que hagin aprovat almenys un exercici de l'oposició en el procés selectiu corresponent a aquesta illa, així com, i a continuació de totes elles, amb l'ordre de prelació corresponent, per les persones aspirants a les places d'una illa diferent que, en la sol·licitud, hagin fet constar la seva disponibilitat a prestar serveis com a personal interí en la primera illa.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar, en els termes establerts en l'annex de la present Resolució, les errades advertides a la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es constitueix la borsa ordinària de personal funcionari interí del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm. 125 de 9 de setembre de 2023).

2. 3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web del Govern de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Escola Balear d'administració Pública (EBAP) i a la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la presidenta de l'EBAP en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 17 d'octubre de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens