Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 656232
Resolució de correcció d’errades a la resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública de data 25 de maig de 2023, mitjançant la qual s’aprova la llista definitiva del procediment extraordinari per a l’enquadrament del personal funcionari i laboral inclòs a l’àmbit d’aplicació de l’Acord en matèria de carrera professional horitzontal aprovat pel Ple del Consell de Mallorca en sessió de dia 9 de març de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 5 d'octubre de 2023, a conseller executiva ha resolt:

«Atès:

En data 25 de maig de 2023, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública va dictar resolució mitjançant la qual es va aprovar la llista definitiva del procediment extraordinari per a l'enquadrament del personal funcionari i laboral inclòs a l'àmbit d'aplicació de l'Acord en matèria de carrera professional horitzontal aprovat pel Ple del Consell de Mallorca en sessió de dia 9 de març de 2023, això prèvia resolució de les al·legacions presentades a la llista provisional publicada.

L'annex de la resolució anterior conté una relació detallada del personal inclòs dins l'àmbit d'aplicació amb indicació de la seva categoria, grup o subgrup i nivell de carrera.

La resolució anterior i el seu annex es va publicar al BOIB núm. 73 de data 3 de juny de 2023.

En data 9 de juny de 2023, la funcionària interina Sra. Margarita Arbona Marcé, va presentar escrit on demana la correcció d'errades a la llista definitiva aprovada mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 25 de maig de 2023, atès que no hi figura inclosa malgrat haver prestat serveis dins la categoria d'arquitecte-a tècnic-a durant un període superior a 5 anys.

Examinat l'expedient personal de la Sra. Arbona Marcé, resulta que té reconeguts serveis prestats en la categoria d'arquitecte tècnic per un termini de 5 anys, 2 mesos i tres dies, per la cual cosa li pertoca la inclusió en la llista definitiva amb el nivell I del subgrup A2. S'ha comprovat que la Sra. Margarita Arbona Marcé no va ser inclosa a la llista definitiva, per una errada material en la incorporació dins la resolució que aprovà la llista definitiva, de les dades referents als serveis prestats que figuren al Sistema Integral de Recursos Humans.

Fonaments Jurídics

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques, disposa que “las administraciones públicas podran, asimismo, rectificar en cualquier momento, de oficio o a instancia de los interesados, los errores materiales, de hecho o aritméticos existentes en sus actos”.

Per tot el que s'ha exposat, dict la següent

Resolució

Primer. Rectificar les errades materials comeses a la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 25 de maig de 2023, mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva del procediment extraordinari per a l'enquadrament del personal funcionari i laboral inclòs a l'àmbit d'aplicació de l'Acord en matèria de carrera professional horitzontal del Consell de Mallorca, en el sentit d'incloure la Sra. Margarita Arbona Marcé de conformitat amb les dades següents:

NIF: ***8326**

Nom: Margarita Arbona Marcé

Categoria: Arquitecte tècnic

Grup, Subgrup: A2

Nivell de Carrera: I

Romanent anys: -

Romanent mesos: 2

Romanent dies: 3

Segon. Aquesta resolució tendrà efectes econòmics amb data 1 d'abril de 2023

Tercer.Notificar aquesta resolució a la interessada.

Quart. Disposar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació. »

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (10 d'octubre de 2023)

La consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública Maria del Pilar Bonet Escalera (Decret 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28-01-2021)