Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 656104
Decret de delegació de competències a favor de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlia presidència, a data 17/10/2023, inscripció núm. 2023-3906, ha dictat la següent resolució:

«DECRET DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES A FAVOR DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

Antecedents

Constituïda la Corporació Municipal pel període 2023-2027 en el Ple de l'Ajuntament de data 17 de juny de 2023 desprès del procés electoral de les eleccions municipals de dia 28 de maig de 2023, i elegit batle de Manacor, Miquel Oliver Gomila.

Realitzades les corresponents delegacions de competències a la Junta de Govern Local mitjançant Decret de Batlia 2568/2023 (BOIB núm. 88 de 29.06.2023).

Vista la conveniència de procedir a la modificació de les corresponents delegacions que per part de la Batlia es cedeixen a la Junta de Govern Local, i en atenció als següents

Fonament de dret

L'article 53 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF) que estableix les atribucions que corresponen a la Junta de Govern Local.

L'article 43.2 ROF que estableix que el batle pot efectuar delegacions en favor de la Junta de Govern Local.

En exercici de la potestat d'autoorganització que l'article 4.1.a) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) reconeix a aquesta Corporació, aquesta batlia, en ús de les atribucions que em confereix la legislació esmentada,

RESOLC

Primer.- Modificar les delegacions realitzades a la Junta de Govern Local mitjançant el Decret de Batlia 2568/2023 (BOIB núm. 88 de 29.06.2023) al seu apartat segon de la part resolutiva i afegir en el punt relatiu a l'aprovació del reconeixement i liquidació d'obligacions de les despeses les facultats d'autorització i disposicions de les obligacions.

Segon.- De conformitat amb l'article 44.2 ROF, aquestes delegacions tindran efectes des del dia següent a l'adopció d'aquesta resolució, encara que no s'hagi procedit a la publicació en el BOIB, i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'avocació d'aquesta batlia.

Tercer.- Donar compte d'aquesta resolució al Ple a la sessió extraordinària que es convoqui per donar compliment al que preveu l'article 38.d ROF.

Quart.- Difondre el contingut d'aquesta resolució, de conformitat amb el principi de transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent a la seu electrònica municipal, en compliment d'allò que disposen els articles 5 i ss de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern».

 

Manacor, a la data de la signatura electrònica (17 d'octubre de 2023)

El batle Miquel Oliver Gomila