Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 656099
Modificació decret de delegacions de competències genèriques, especials i territorials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlia presidència a data 17/10/2023, inscripció núm. 2023-3898, ha dictat la següent resolució:

«MODIFICACIÓ DEL DECRET DE DELEGACIONS DE COMPETÈNCIES GENÈRIQUES, ESPECIALS I TERRITORIALS

Antecedents

Constituïda la nova corporació el dia 17.06.2023 i elegit el Batle la necessitat de procedir a establir l'organització de les diferents àrees del consistori, així com les diverses competències que exerceixen, per tal d'assolir un millor funcionament dels serveis municipals, mitjançant el present Decret es procedeix a dur a terme aquesta actuació.

Vist el decret de Batlia 2571/2023 (BOIB núm 88 de 29.06.2023 pel qual s'estableixen el règim de les delegacions genèriques, especifiques i territorials realitzades pel Batle als regidors.

Vist l'acord de plenari de data 9 d'octubre de 2023 pel qual es modifica el règim de dedicació del Sr. Ferran Montero Sitges.

Considerant la conveniència de procedir a la modificació de les delegacions de competències genèriques, especials i territorials en què es distribueix la gestió dels serveis administratius municipals.

Per tota això, i fent ús de les atribucions que em confereixen els articles 41.2, 43 i 44 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, així com l'article 12 de la Llei 40/2019, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

RESOLC

1. Aprovar la següent delegació de caràcter territorial:

  • Delegar en el regidor Ferran Montero Sitges, la gestió, atenció i seguiment per a la millora dels serveis públics en els nuclis de Cales de Mallorca, i Cala de Murada.

  • Les delegacions especials territorials conferides es circumscriuen a l'estudi i proposta de les matèries relacionades amb l'àmbit d'actuació territorial definit, inclosa la firma de documents de tràmit, així com d'execució, control i seguiment dels actes i acords municipals que tinguin incidència en el concret àmbit territorial, però sense incloure en cap cas la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

  • El règim de la delegació queda sotmès a allò que li resulti d'aplicació del decret de Batlia 2571/2023 .

2. De conformitat amb l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquestes delegacions tindran efectes des de l'endemà de la data d'aquesta resolució i seran de caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'avocació d'aquesta batlia.

En cas d'absència, vacant, malaltia o qualsevol altre impediment dels regidors i regidores delegats, assumirà directament i automàticament les seves competències aquesta alcaldia, com a titular de la competència originària, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'avocació, en base a la present resolució, sense necessitat d'una nova resolució expressa en aquest sentit.

3. Donar compte de la present resolució al Ple en la següent sessió que es realitzi i en el tauler d'anuncis de l'ajuntament, en compliment del que disposa l'article 44.2 del Reial Decret 2568/1986 , de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i difondre-la, d'acord amb el principi de transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent a la seu electrònica municipal, en compliment del que disposen els articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern.

4. Comunicar aquesta resolució al regidor afectat i als responsables dels diferents serveis municipals, per al seu coneixement i efectes, entenent-se acceptada la delegació de competències de forma tàcita, si dintre del termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació de la resolució, el destinatari no fa manifestació expressa davant l'òrgan delegant de que no accepta la delegació, segons el que estableix l'article 114 del ROF».

 

Manacor, data de la signatura electrònica (17 d´octubre 2023)

El batle Miquel Oliver Gomila